• Vi med vinterbröllop!

  Sön 3 sep 2017 19:50 Läst 13650 gånger Totalt 1 svar
  Sön 3 sep 2017 19:50

  Jag planerar bröllop i Norrland till vårvintern 2018.
  Det verkar inte finnas så mycket kring vinterbröllop här så jag tyckte det var dags att starta en tråd!

  Berätta om era vinterbröllop!
  Tema?
  Dekorationer?
  Klänning?
  Bukett?
  Osv.

  Vi kommer gifta oss i rådhuset och ha fest på en restaurang.
  Färgtema bli typ snö, kristaller dvs silver, glitter osv. Is! Ljusblått och ljusrosa. Jag kommer troligen ha en bukett med ljusrosa ranunklar, en vacker vårblomma till våren!

  Kommer ni göra något särskilt för era gäster på festen?
  Jag är väldigt sugen på att göra något så att gäster måste resa sig upp, kanske börja mingla runt. Fyrverkerier hade varit kul men då jag har skotträdda hundar är jag emot sådant så det går bort. Har funderat på om alla skulle få tända varsin "thailändsk laterna" och skicka iväg, det hade varit vackert! Men det sägs ju inte heller vara bra när ståltråden ramlar ner i naturen... Hm. Kom gärna med tips!

  Dela med er! Skrattande

 • Mån 4 sep 2017 18:38 #1

  Gifter mig den 30 dec i Branäs. Har bokat en stor stuga med gillestuga i källaren så vi kommer efter vigseln åka till en mindre restaurang för middag, sen åker vi buss tillsammans till stugan och äter tårta & kaffe i lite mer avslappnad miljö i gillestugan där vi sen har fest också. Har mörklila och silver som tema, men kommer mest att dekorera med levande ljus. Levande ljus i vintermörkret och förhoppningsvis massa snö??

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll