• Äldre 25 jul 22:42
  4062 visningar
  1 svar
  1
  4062

  Bröllop Comosjön

  Vi åker till Comosjön nästa vecka för att reka plats för bröllop aug/sep 2018. Behöver tips på bra städer för bröllop. Vi kommer vara ca 50 pers och vi tänker oss en stad där det finns lite att göra för gästerna som kommer, restauranger, butiker barer etc. Skulle även behöva tips på bra bröllopskoordinator som kan Comosjön. Tack på förhand!!

 • Svar på tråden Bröllop Comosjön
 • Äldre 7 aug 00:37
  #1

  Hej.

  Jag är i princip samma sits som dig, men några månader efter dig i planeringen. Jag inser att du inte fått några svar på dina frågor i denna tråd, men tänkte höra hur det gått för er och om ni hittade några bra platser under er resa?

  Kommer ni göra allt själva eller anlita en bröllopskoordinator på plats i Italien? Har förstått i andra trådar att det kan vara svårt att rodda ett bröllop i Italien från Sverige, särskilt om man (som jag och min fästman) inte pratar italienska.

  Vore intressant att höra utbyta erfarenheter, tankar, budget etc med någon som sitter i samma sits. Vi funderar alltså också på Italien sommaren 2018. Vi är precis som ni cirka 50 gäster.

  Hälsningar Emma.

Svar på tråden Bröllop Comosjön
Logga in
Bli medlem