• ViktoriaAnnaMaja

  Present till tärnor och hjälpsam vän

  Jag bott utomlands under hela tiden vi planerat bröllopet, som ska vara hemma i Sverige. Vi har bestämt att bara ha en tärna/marskalk, och tärna ska min bästa vän hemma vara. Men under tiden här har jag lärt känna en tjej som är som en syster, min Bermuda-BFF. Hon har hjälpt oss ENORMT mycket, hon har bla gjort våra inbjudningar, och de smycken jag ska ha under bröllopet. Vi har tittat efter klänning ihop, och hon har hjälpt mig prova håruppsättningar -kort sagt, allt som en tärna gör, och mer därtill. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka henne för allt hon gjort. Hon och hennes man kommer till Sverige inför bröllopet, och vi har ordnat meed boende under de två veckorna, men jag vill ge henne något mer som tack och som ett minne... frågan är vad? Hon älskar smycken, och inredning, och jag vill att det ska vara något svenskt. 

  (Egentligen skulle jag nog vilja ha henne som tärna, också, men är rädd att det kan bli knepigt med andra vänner hemma...)

  Hjälp mig spåna!

 • Svar på tråden Present till tärnor och hjälpsam vän
 • Nova Pärldesign

  När jag gifte mig så planerade jag in en "återträff" på ett dagspa dit jag bjöd in mina tärnor och min vän som var toastmaster. Då kunde vi mysa tillsammans en hel eftermiddag och prata minnen från bröllopet - jättelyckat!!

  Ett annat förslag är att välja ut ett smycke som man vill ge tärnor, brudnäbb, toastmastern och andra som tack. På www.novaparldesign.se finns finna pärlor exempelvis svävande pärlor till tärna och små brudnäbbar. 

Svar på tråden Present till tärnor och hjälpsam vän