• Giftemål5maj2018

  Hjälp att hitta en liknande klänning

  Hej. Finns det någon vänlig själ som möjligtvis har sett någon liknandes klänning som på bilden ? Är helt förälskad i den. Dock så finns den bara som närmat i Norge och 20.000kr för en klänning passar inte våran plånbok. Tänker oss mer runt 3.000 - 5.000kr. Med vänlig hälsning, Linda

 • Svar på tråden Hjälp att hitta en liknande klänning
 • KBBride

  Otroligt vilken fin klänning! 

  Genrellt så kostar dessvärre större välarbetade brudklänningar en slant. Spets/brodyr och "bling" drar upp priset. Men Tyll är t.ex. inte allt för dyrt material, så du kanske kan hitta en tyllklänning utan ärmar och sen sy fast ärmar?

  Vågar man chansa med "kina-butiker" så kan de säkert sy upp en liknande, men det verkar vara väldigt mycket gambling.

  Ett annat tips är att hålla koll på utförsäljningar i vanliga brudbutiker. Om du gifter dig i Maj 2018 som ditt namn säger så lär du nog kunna fynda något efter sommaren när butikers provexemplar reas ut.


  Sen vet jag att det finns en outletbutik som heter typ nordic wedding outlet som ligger i Årjäng. Jag har inte varit där själv men de verkar ha väldigt mycket fint!

 • WririOw

  Ja, en bröllopsklänning är verkligen som ett spel, du kan bara hitta guld eller så kan du göra ett misstag så att det senare kommer att skada att komma ihåg, samma klänning är knappast möjligt att hitta, de görs ofta på beställning

 • WririOw
  Har alltid drömt om att få gifta mig med min älskade Hans men jag vill ha ett riktigt påkostat bröllop med massor av mat och flärd. Tyvärr har man inte riktigt råd till det, men plötsligt en dag löste det sig jag la in pengar på casino utan svensk licens och vann mer än vad som behövdes. Jag och Hans gjorde finaste bröllop som varit i släkten på mycket länge. Vi hade blommor över allt och de var matchade i färg mot min klänning. Jag hade trettio tärnor i åldrarna sju till 15 år. Prästen som vigde oss var en mycket kär gammal vän till familjen sedan många år tillbaka, det gjorde att allt kändes extra bra inombords för mig.
Svar på tråden Hjälp att hitta en liknande klänning