• Efterrättsbord

    Mån 17 apr 2017 13:47 Läst 2981 gånger Totalt 1 svar
    Mån 17 apr 2017 13:47

    Hej på er,

    Vi har tänkt upplägget kring mat på vår bröllopsdag så här:

    - Snittar och bröllopstårta vid minglet innan alla sätter sig till bords


    - Buffé 

    - Efterrättsbuffé

    - Korv och bröd till vickning senare under natten

    Min fråga är: hur ska vi tänka kring efterrättsbuffén?
    Hur många olika sorter? Hur många av varje sort? En av varje eller flera av samtliga? Bara flera av några? Ska vi ha något annat än bara tårtor?

    Vi kommer att vara ca 100 personer


     

  • Tis 18 apr 2017 14:41 #1

    Hej! 

    Vi är inne på ungefär samma spår som ni men skippar nog bröllopstårtan helt, kring efterrättsbuffén så funderar vi på glassbuffé med alla dess tillbehör: maränger, hallongodis, chokladsås etc. 

    Det blir lite barnsligt/roligt och avslappnat - passar oss perfekt :) 

    Om man tänker sig något lite finare så skulle jag uppskatta några olika små glas med pannacotta, någon chokladtryffel och kanske en liten kaka.

    Lycka till! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll