• Söker Smink/hårstylist

  Sön 23 okt 2016 00:53 Läst 1336 gånger Totalt 1 svar
  Sön 23 okt 2016 00:53

  Hej! Nu ska min äldsta dotter gifta sig om (5 veckor) och då vill min mellersta dotter på 16 år ha en hårstylist och kanske få lite hjälp med smink. Det hon tänkt är en fin håruppsättning, en slarvig "bulle" av något slag. Dock så har hon väldigt tjockt o långt hår. Ifall det blir så att hon vill ha hjälp med sminket så ska det vara "on fleek" som de säger haha, alltså täckande foundation, insta bryn, contouring osv. Någon som vet någon riktigt bra stylist i Göteborg som skulle passa till detta? Eller är du kanske en? Hör av dig då! Skriv gärna vad det kommer att kosta också ????

 • Mån 24 okt 2016 14:50 #1

  vad kul med en dotter som vet vad hon vill! Jag är precis som din dotter jätte intresserad av smink/hår och som du säger ska ju allt självklart vara ON FLEEK. 
  Jag har tagit x antal jobb som stylist för tjejer som ska gå balen, nu till vinter ska jag få sminka och styla håret på min första brud till hennes bröllop! Jag är väl insatt i var din dotter menar med instragrambryn, contouring osv. Jag bor i Kungsbacka, strax utanför Gbg. Bilden nedan är ifrån ett bröllop i sommras när toatsmadame ville vara extra fin. Finns det intresse?  maila mig på Beccalennartsson@gmail.com 

  MVH Rebecca

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll