• Hur (mycket) styr man upp en bra fest

  Sön 28 aug 2016 20:14 Läst 1984 gånger Totalt 1 svar
  Sön 28 aug 2016 20:14

  Ok, två månader kvar och paniken kommer sakta krypande. Eller åtminstone en nervös "nojighet".

  Hur mycket bör man styra upp festen på ett bröllop? Vi gifter oss vid 14 och kommer att ha festen på en restaurang där vi har tillgång till lokalen till 01. Middag och tårta naturligtvis. Dessutom har vi möjligen en underhållning på cirka 15-30 minuter (ska bara bekräftas ordentligt) inplanerad. Men behöver vi fler "aktiviteter" för gästerna för att hålla igång? Dans kommer det förmodligen inte bli mycket då det inte är några i våra kretsar som är mycket för det.

  Vi kommer att ha en ganska liten fest (ca 35 personer) som mestadels består av nära släkt och sedan några av våra närmaste vänner. Släkterna är mestadels bekanta med varandra tidigare eftersom jag och min blivande gjort det här i fel ordning och alltså redan har barn tillsammans och ett antal år bakom oss. Däremot har våra vänner aldrig mött varandra. Totalt sett en ganska hög medelålder då äldre släktingar kommer vara med.

 • Ons 14 sep 2016 08:36 #1
  Vi var bara gift förra månaden och hade en photo booth . Det var en `Big Hit´ med alla! Nästan halva priset än de andra. David och hans son gav alla stor tjänst.

  Lycka till!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll