• Jeander

    Säljes: Ny, oanvänd somrig brudklänning med tyll och enkel spets

    Hej!

    Nu säljer jag en oanvänd brudklänning i storlek 36. Beställdes i november och fick den i mars men hann under tiden hitta en annan klänning som passar vårt bröllopstema bättre.

    Klänningen är relativt enkel, Utan ärm/band, lätt spets över livet som är draperat. Livet har en korsett för att klänningen ska hålla sig på plats. Går att lägga ut något men går även att ta in klänningen. Spetsen på livet har även utsmyckats enkelt med små skimrande stenar. 

    Kjolen består av flera lager för att ge effekt, undre lagret är av satin, däefter kommer ett par lager tyll som omsluts av yttre tyget, även det i tyll men med små, små prickar. 

    Knäppningen består av dragkedja och även små knappar som går att knäppa. 'Nedtill på kjolen finns en spets som knyter ann till spetsen på livet, även den har små stenar på sig. 

    Bilder visas nedan. 

    Säljes för 4 500 kr (nypris 5 500 kr). Finns möjlighet att prova om Du bor i Stockholm - men detta görs endast för seriöst intresserade köpare. Kan även skickas, då står jag för frakten. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-04-23 16:25
    Priset kan diskuteras något vid en snabb och enkel affär. Huvudsaken den kommer till användning.

    MVH
    Jenny

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2016-04-26 18:44
    Om du haft/testat en klänning från Asos/TFNC/Lipsy så motsvarar denna klänning UK 10.

  • Svar på tråden Ny, oanvänd somrig brudklänning med tyll och enkel spets
  • Jeander

    Hej! 

    Nu sänks priset på klänningen till 3000 kr! 

    SLUTPROVNING INGÅR på Matildas fest där de gör alla slutliga korrigeringar för att klänningen skall passa just dina mått. 

    Med vänlig hälsning
    Jenny 

Svar på tråden Ny, oanvänd somrig brudklänning med tyll och enkel spets