• Bröllopsfotograf Kristianstad/Kivik

  Sön 24 jan 2016 20:03 Läst 4620 gånger Totalt 12 svar
  Sön 24 jan 2016 20:03

  Jag är på jakt efter en prisvärd fotograf som gärna kan följa oss hela dagen.

  Naturligtvis vill vi ha ett bra resultat men vill inte betala hur mycket som helst. Kanske en fotograf som är ny på området och behöver bröllopsfotograferingar till sin portfolio eller en duktig "hobbyfotograf". Någon som kan tipsa mig?

 • Mån 25 jan 2016 12:46 #1
  Hej, 

  Jag har hört om en kille som bor i Hässleholm. 
  Han ska tydligen ha varit med vid olika bröllop och vara jätteduktig på det han gör. Bra priser också! (:

  www.johangrip.se/Links/Galleri/
 • Ons 17 feb 2016 09:36 #2 +1

  Hejsan,

  Jag skulle vilja ge er ett tips från proffset. Att fotografera ett heldagsbröllop är oerhört på frestande för vilken Bröllopsfotograf som helst. Det kan röra sig om 8-15 timmars arbete. Det krävs många års erfarenhet för att kunna klara detta på ett bra sätt. Då ni är ute efter att spara lite pengar vill jag då tipsa er om att om ni ska ha amatörer/hobby så ta då in två stycken som kan avlösa varandra i alla fall. Som ny i branschen säger man ja jag fixar allt till alla kunderna, men att fotografera så länge och ha möjlighet att tänka kreativt och fånga de ögonblick som finns på ett bröllop krävs det erfarenhet. Så minst två samt se till så de har två kameror med sig vardera. Många amatörer har bara en och händer det något så är det kört. Eller ta in en proffsfotograf och fokusera på de viktiga bilderna som Bröllopsporträtten och Vigseln.

  Önskar er lycka till


  Bröllopsfotograf Jens C Hilner
 • Tor 7 apr 2016 22:16 #7

  Hej,

  Jag kan varmt rekommendera att lägga lite med krut på fotografen då bilderna kommer att vara med er många år framöver. Vi använde oss utav Fotograf Jonas Klintberg www.fjk.nu och var supernöjda med resultatet.

 • Sön 10 apr 2016 22:15 #8

  Titta på den här webbplatsen, skriv till honom, han kommer att hjälpa dig.
  www.ismanphoto.com


 • Mån 4 jul 2016 12:01 #10

  Jag instämmer med Jens. Lägg mer pengar på en fotograf i den viktigaste biten, tex porträtt och vigsel. Sen kan en hobbyfotograf fotografera mingel och fest.
  Tipsar om bröllopsvänner som har olika lokala företag i sin lista de samarbetar med.
  Lycka till!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll