• Karibien i Juli?

  Tis 24 nov 2015 18:15 Läst 1345 gånger Totalt 3 svar
  Tis 24 nov 2015 18:15 +1

  Hej!
  Vi sitter nu med bröllopsplaner och försöker att komma på vart bröllopsresan ska bli. Vi vill båda till karibien men hur är egentligen vädret i slutet av juni och juli? Har läst att det är mycket regn och orkaner under den svenska sommaren där... ABC-öarna tipsas det om men vet inte varför det inte lockar så mycket. Vi var så inställda på Jamaica men det verkar inte vara så bra där då. Någon annan som har erfarenheter av Karibien mellan juni-aug?

 • Ons 25 nov 2015 13:07 #1

  Har varit på curacao i augusti. Det var några korta störtskurar några dagar, men ingenting som egentligen störde. Tycker det är så nästan vart man än är som har tropiskt klimat. En dag drog en orkan förbi ute till havs, då var vi inomhus hela förmiddagen, men sen försvann den och vi kunde ligga på stranden resten av dagen.

 • Tor 26 nov 2015 08:15 #2

  VI var till Karibien (St Maarten) i början på december förra året. Även då hände det att det kom någon skur och en dag var det riktigt mulet och tråkigt. Då passade vi på att ta oss runt ön istället. Om jag förstått det rätt så är det någon form av orkansäsong under hösten som slutar i november, men annars ska det nog inte vara några problem att åka till Karibien under sommaren :) Kolla med en resebyrå, de kanske har koll?

 • Mån 30 nov 2015 15:16 #3

  Tack för svar! Då kanske det inte gör så mycket att resa i slutet av juni och framåt.. för det är ju ändå precis av regnperioden och orkanerna verkar komma mer på hösten. Då får det kanske bli Jamaica ändå.. en skur då och då kan ju vara rätt skönt när det är sådär varmt! Någon som varit där?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll