• Kan bruden ledas in av en tärna?

  Mån 9 mar 2015 11:18 Läst 1202 gånger Totalt 5 svar
  Mån 9 mar 2015 11:18

  Hej!

  Om brudgummen har scenskräck och starkt ogillar känslan av att bli tittad på av många samtidigt... Kan bruden då ledas in av tärnan? Tänker att det kanske är finare än att gå in ensam. Vad tror ni om det? Brudgummen står då och väntar framme vid vigselplatsen. Känns helt överdrivet att blanda in föräldrar vid en borgerlig vigsel också, alltså att de skulle leda in bruden som alternativ. Tärnorna är ju redan med på tåget liksom.

 • Mån 9 mar 2015 11:35 #1 +1

  Känns väl konstigt att "ledas" fram av någon annan än sin blivande man men klart du kan gå in själv eller med tärnan i följe, fast då hellre på rad än "ledas"=bredvid skulle jag tycka.

 • Mån 9 mar 2015 12:57 #2

  Vid en borgerlig vigsel kan du ju göra som du vill :) 


  Men varför kan inte tärnorna gå bakom dig eller framför dig och du går in som en stark självständig kvinna - fast inte ensam :) 

 • Mån 9 mar 2015 13:01 #3

  ditt bröllop gör precis som du vill, inget är rätt elelr fel, annat än det som du vill


  Live free, ride free
 • Mån 9 mar 2015 19:44 #4

  bara en tanke -  din blivande man står ensam o väntar på dig medan du tågar in och fokus kommer definitivt att ligga på honom lika mycket som om han skulle gå med vid din sida... 

  hur han än gör är han synlig.  Eftersom givetvis en del gäster kommer att titta på honom och hur han reagerar och också vilja fota/filma hans reaktion när du kommer fram till honom. 

  En variant är ju att ha en kort väg fram till vigselplatsen och att ert brudfölje står framme och väntar på er som tar en helt annan väg fram till platsen än vad dom gör. 

 • Mån 9 mar 2015 19:54 #5

  Man har ju sett på en del bröllop att ett eller två små barn går framför bruden och strör rosenblad där hon går. Kan man inte göra något i den stilen? Behöver ju inte vara barn. Vuxen tärna funkar säkert också som ströare :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll