• Äldre 11 Jan 23:25
    7096 visningar
    4 svar
    4
    7096

    Unika/Ovanliga vigselplatser i Sverige

    Som rubriken lyder. Vart finns det unika/ovanliga vigselplatser i Sverige som sticker ut? Sala Silvergruva, uppe på globens tak i Stockholm är ett par exempel. Nu brainstormar vi, vilka ställen vet du? Området som är mest intressant är Stockholm med omnejd och norrut. Ska tillägga att bröllopet planeras i maj 2015 så det är lite tid =)

  • Svar på tråden Unika/Ovanliga vigselplatser i Sverige
  • Äldre 12 Jan 12:13
    #1
  • Äldre 12 Jan 15:01
    #2

    Detta är kanske inte uniktnog för er men vi ska gifta oss på mc collection, ett motorcykel museum. Min fästman är frälst i motorcyklar så det kändes personligt men samtidigt unikt.

  • Äldre 12 Jan 17:23
    #3

    I dom flesta städer går det utmärkt att gifta sig på olika museeum.  Väl värt att tänka på om man bor i ett museitätt stokholm tex...    

    Det går också utmärkt att gifta sig på olika slott.  Man måste inte ha bokat en festvåning på slottet för det som många tror utan det går utmärkt att låna ett fint rum och gifta sig i för att sen ha fest någon annan stans. 

    Friluftsområden går bra att gifta sig på också.  Tex Sundby gård utanför Huddinge. Har en jättefin park/stort friluftsområde som är populär att gifta sig i och man kan boka festen på själva herrgården om man vill.   Det är många som blivit vigda i den fantastiska trädgården som tillhör Sundby gård. 

  • Äldre 12 Jan 22:41
    #4

    Vi tänker inte ha några gäster utan endast vi två och våra barn + vigselförrättare och vittnen. Men även om vi "bara är vi" så vill vi göra nåt kul, ovanligt... hade det inte varit för att barnen är så små hade vi hoppas fallskärmshopp och vigt oss i luften ;)

    Kul med lite galna idéer eller häftiga platser som på globen eller nåt sånt. Borde finnas mycket ovanligt i Sverige som man inte tänker på i första hand. Har funderingar att eventuellt boka en utlandsresa i mitten på maj och viga oss utomlands, men vet inte vart man kan åka då vi vill ha sol och bad och varmt med inte så lång flygresa som till Dubai eller Thailand som är lite väl svettigt då.

Svar på tråden Unika/Ovanliga vigselplatser i Sverige