• Säljes: Lyckohjul till bröllopsfesten

  Sön 24 aug 2014 23:25 Läst 2113 gånger Totalt 0 svar
  Sön 24 aug 2014 23:25

  Ett hemsnickrat "lyckohjul", som kan användas på en rad olika sätt under bröllopsfesten. Vi gjorde det till en aktivitet under middagen där bröllopsgästerna i början av kvällen fick dra varsin lott (är man färre gäster än 60 gör det inget, bara att snurra igen om ingen har siffran som hjulet stannar på). Vi hade sedan hittat på sex olika uppdrag som vi lottade ut genom att snurra på hjulet.

  Syftet med hela grejen var att förlänga bröllopskänslan för brudparet, att de som fått ett uppdrag förhoppningsvis skulle genomföra det under det kommande året. Uppdragen var t ex att bjuda brudparet på våfflor, arrangera en minigolfturnering, en spelkväll och styra upp pulkaåkning med mackor och varm choklad. Varje uppdrag stod skrivet på en lapp i två ex. På den ena lappen skrev vi vem som tilldelats uppdraget och la i ett samlat kuvert till brudparet, den andra fick uppdragsvinnaren behålla. Det blev en väldigt uppskattad del av bröllopet, så det vore roligt om hjulet kom till användning igen. Som sagt, det kan användas på många sätt, det är bara fantasin som sätter gränserna!

  Murgrönan på bilden är äkta och numera lite vissen, men den är lätt att byta ut, ta bort eller ersätta med vad man nu vill ha i stället.

  Hjulet är ca 100 cm i diameter och går in i en vanlig kombibil. 

  Pris: 500 kronor

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll