• Ta porträttfoton i efterhand?

  Mån 14 jul 2014 08:13 Läst 1737 gånger Totalt 6 svar
  Anonym (önska­r)
  Visa endast
  Mån 14 jul 2014 08:13

  Vi har fått våra bilder från fotografen och dom är verkligen jättefina och vackra, men jag saknar mer porträttfoton på oss båda. När vi fotade oss kändes bilderna såå rätt men nu i efterhand ångrar jag att jag inte bad om mer porträttfoton. 

  Kan man klä upp sig i bröllopskläderna och ta nya porträttfoton (är ju inte så dyrt)? Blir ju inte samma känsla och köpa ny bukett och allt känns ju väldigt dyrt och onödigt. Min man tycker såklart att jag är helknäpp Vad tycker ni?

 • Mån 14 jul 2014 09:32 #1

  Håller med mannen faktiskt? Fejkade bröllopsfoton känns inte så himla kul i min värld. Jag skulle istället satsa på att ta nya mer avslappnade härliga bilder, kanske till jul eller årsdagen hos en bra porträttfotograf istället. Du kan fortfarande ha vit klänning, dessutom får du ju chansen att styla dig på nytt ;)

 • Mån 14 jul 2014 09:49 #2

  Hej!

  Jag har hört om andra som inte är helt nöjda med bröllopsbilderna som väljer att ta i efterhand (aldrig varit med om missnöjda brudpar dock, skönt!). Annars kan man göra som Himla säger, att fota andra porträtt i efterhand.

  Nu vet jag inte var ni bor men om ni vill så ställer jag gärna upp och fotar, i brudklänning eller annat.

  Kolla gärna på mina bröllopsbilder här: amandafalkman.se/wedding
  Där finns det även vanliga porträttbilder att se :)
  Och alla mina kontaktuppgifter!

  Lycka till! 

 • Mån 14 jul 2014 10:07 #3

  Jag tror inte heller att det är någon lysande idé just pga att det inte alls är samma känsla.

  Håller också med om att jag hellre hade bokat en tid och tagit nya fina bilder när ni firar 1år. Klä upp er fint och ta nya fina bilder.

 • Mån 14 jul 2014 12:31 #4

  Håller med övriga. Då är det ju inte bröllopsbilder. Tanken är ju att ni ska se era bilder och tänka tillbaka på dagen då de togs. Om ni arrangerar bilderna på ett snyggt sätt i en fotobok så kanske bilderna mer kommer till sin rätt?

 • Mån 14 jul 2014 14:39 #5
  FruForsmark skrev 2014-07-14 12:31:44 följande:

  Håller med övriga. Då är det ju inte bröllopsbilder. Tanken är ju att ni ska se era bilder och tänka tillbaka på dagen då de togs. Om ni arrangerar bilderna på ett snyggt sätt i en fotobok så kanske bilderna mer kommer till sin rätt?


  Precis, det skulle jag ha gjort.
 • Anonym (önska­r) Trådstartaren
  Visa endast
  Mån 14 jul 2014 15:25 #6

  Ibland hjälper det att bara skriva av sig, tittade igenom bilderna igen och dom är riktigt bra så nu känner jag mig mer till freds igen Tror jag lider av lite "efterbröllopsångest" som gör att jag analyserar varje detalj med bröllopet lite väl noga.

  Men att klä upp sig och ta bilder hos fotografen när vi firar ett år som gifta var en bra idé! 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll