• Mari Milo cake design

  Sön 12 jan 2014 23:58 Läst 7357 gånger Totalt 3 svar
  Sön 12 jan 2014 23:58

  Hej alla brudar! Är det någon som har erfarenhet av Mari Milo cake design som ligger i Södertälje? Har varit inne och kollat lite på deras tårtor, priset för en bröllopstårta kan ju rusa iväg något hutlöst. Därför fastnade jag lite för deras prinsesstårtor som verkar gå att få i olika färger, med olika dekorationer och med olika smaker. Vackra, anpassade och för mer rimligt pris för en student som mig ;) Men vill nu då veta om det är någon där ute som har erfarenhet av dem, så lite recensioner tack :)

 • Tor 13 mar 2014 23:32 #1

  Jag kan tyvärr inte alls rekommendera henne! Hon gör visserligen vackra tårtor men är extremt oproffsig. När man hamtar tårtor hos henne är det extremt sunkigt, gör tårtorna typ i en källare.

 • Tor 21 maj 2015 18:05 #2

  Hej, jag känner en tjej som är nära vän till Marina som äger Mari Milo Cake Design. Hon har tre lokaler som är rena och hygieniska medans hennes tårtor smakar fantastiskt. Jag rekommenderar henne medans många andra också gör det. Det ändå jag undrar är varför någon tror det är snuskigt där hon förvara tårtorna. Kontrollerna har alltid godkänt lokalerna och förvaringsrummen. Men det är ingen källare utan ett kylrum. //Victoria H

 • Fre 5 maj 2017 11:07 #3

  Jag kan absolut inte rekommendera henne, hon glömmer inte bara beställningar (hon glömde att göra en bröllopstårta) utan är också väldigt oprofessionell och otrevlig! Det finns gott om mycket bättre konkurrenter!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll