• Anonym (Varni­ng!)
  Tis 24 sep 2013 00:36
  8920 visningar
  4 svar
  4
  8920

  Blev helt grundlurad på alla våra besparingar på White Palace festvåning i Spånga

  Jag varnar alla brudar från lokalen white palace i Spånga F.d santa Maria . Jag gifte mig där och det blev en mardröm. Han som äger och driver stället pressade oss på pengar dagar innan bröllopet trots att en liten summa enligt kontrakt skulle betalas efter bröllopet. Han begår kontrakts brott kors och tvärs och bryr sig inte! Han hotade med att ställa in festen. Ljudet fungerade inte då lokalens högtalare har jätte dålig kvalité. Under 1 h på festen hade vi inget ljud. Han kommer lova dig allt och även skriva kontrakt men det skiter han i sen. Allt var fel och det enda som fungerade var servicen från de anställda. Han var otrevlig, elak och hotfull och hur fin lokalen än är så låt er inte luras. Det var en mardröm på riktigt! Man fick rabatt om man skrev bra saker om lokalen på FB då tro inte det ni läser!! Det är par som fått rabatt! Vår film och våra bilder har vi inte fått ännu Trots att det gått 8 månader!! Video killen vill ha 12.000 fastän vi har ett kontrakt ifrån arrangören där det står att det ska ingå i vårt paket! Han tog våra pengar och lovade fixa med bandet och allt men 2 veckor innan får vi veta att han inte gjort det. Jag grät när han hotade att ställa in mitt bröllop, jag grät när bagaren sa att han inte tänker leverera tårtan (5dgr innan) jag grät mig igenom planering och allt . Förstör inte era viktigaste dag i livet genom att gå till white palace. Fråga gärna om ni undrar något jag svarar gärna.

Svar på tråden Blev helt grundlurad på alla våra besparingar på White Palace festvåning i Spånga
 • 201402­22
  Tis 24 sep 2013 00:45
  #1

  Stackars er . Men hur kan man göra så?!! . Kramar

 • Anonym (Två)
  Tis 24 sep 2013 07:38
  #2

  Varför har du gjort två trådar?

 • Planne­r
  Sön 13 okt 2013 22:07
  #3

  Hej jag jobbar som bröllopskoordinator. Jag har ett brudpar som jag vill rekommendera till white palace pga bilderna som jag har sett samt att ägaren lägger mycket tid på Fb. Ska ha ett möte med ägaren snart men vore tacksam om jag kunde få lite mer info samt hur priserna kunde stiga efter erat avtal ang det du nämde. Hoppas på ett snabbt svar, tack:)

 • Lör 21 jun 2014 13:10
  #4

  Stackare! Ni måste haft maximal otur. Vi gifte oss där sommaren 2013 där och vi hade kommit överens om att betala en summa när vi bokade bröllopet (handpenning) sedan gjorde vi en delbetalning 2 månader innan samt resten dagen efter bröllopet. Fungerade jätte bra för oss. Konstigt att ni skulle betala dagen innan så brukar det inte vara! Vi är jätte nöjda med vår fest vi hade speciella önskemål och de fixade dem perfekt.... Däremot har vi efter 11 månade fortfarande inte fått våran film. Men de var en deal vi körde med videokillen separat så vi kan inte skylla på white palace ang. det. Hoppas ni är lyckligt gifta nu och alla andra blivande brudpar kräver sin rätt av kontraktet i fortsättningen.

Svar på tråden Blev helt grundlurad på alla våra besparingar på White Palace festvåning i Spånga
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...