• Cutie Pie

    Goodiebags

    Hej blivande brudar därute :)

    Har ni också tänkt att ge era bröllopsgäster en goodiebag? Det verkar vara trenden just nu. Något amerikaniserat men en väldig trevlig gest. Vart har ni beställt era goodiebags? Eller gör ni dem själva?
    Jag har gjort en preliminär order på 300 stycken goodiebags hos MgoodieBags :) Vad är normalpris per goodiebag? 


    goodiebag?
  • Svar på tråden Goodiebags
  • Elca

    Vi hade goodiebags på vårt bröllop nu i augusti. Det var många utav gästerna som uppskattade det och vi tyckte att det var en fin gest.


    Det behöver inte bli så dyrt men goodiebags....vi kom undan billigare än vi trodde. Detta hade vi i vår goddiebag:


    Vigselprogram/festprogram Ramlösa vatten + panodil + tugummi Liten godispåse i cellofan som åtslöts med ett klistermärke med vårt monogram. Lista över alla gäster samt lite info om dem Dumleklubba

    Vi beställde snygga, naturvita påsar i papp på nätet. Sedan tryckte vi upp lite större klistermärken med vårt monogram och våra färger som gick i samma stil som inbjudningskorten, fest/vigselprogram med mera. Dessa klistrade vi på framsidan av påsarna som då blev väldigt personliga och fina. När vi så hade lagt i allt som skulle vara i påsen toppade vi med silkepapper för att det skulle kännas lite "lyxigare". Det blev otroligt bra tycker vi själva :). Totalt kostade det strax under 50 kr per person. Bifogar en liten bild...den är från en mobilkamera så den är tyvärr inte i så bra upplösning. Hoppas att detta gav lite info/hjälp/inspiration... :)

Svar på tråden Goodiebags