• Sskbrud

  Hur mycket kostar eran bröllopsresa & vart åker ni?:)

  Hur många veckor, pris per person. Ni som varit iväg ; dela gärna med er! Positivt och negativt!

 • Svar på tråden Hur mycket kostar eran bröllopsresa & vart åker ni?:)
 • jimmyojennifer

  Vi åker till Kap Verde 15 oktober. Det är 1 vecka, all inclusive i dubbelrum med havsutsikt. Vi är två personer som åker och vi betalar totalt inklusive mat på planet och transfer 23 600 kronor.


  Vi hade räknat in i vår budget att vi skulle spara 25 000 kronor till en bröllopsresa. Vilket vi lyckades med, sen önskade vi oss bidrag till resan i bröllopspresent och fick så mycket att det täckte nästan hela resan!! (underbara vänner och familj)


  Så våra 25 000 sparade gick till en resa till tunisen (ca 13 000) veckan efter bröllopet och resterande pengar har vi lagt undan då vi ska ha barn snart.


  Framtiden är den du själv skapar
 • MajKlas2014

  Vi bokade vår resa igår. För 2 veckor i Dominkanska Republiken, flyg, skatter, all inclusive på 4-stjärningt hotell i honneymoon svit betalar 41 500 kr för båda två. Vanlig svit skulle kosta 37 900 kr, men man fick så mkt mer om man bokade honneymoon sviten (bla. egen jaccuzzi, 4 massage per person, frukost på rummet, middag på restaurang som annars inte ingår i allinclusive, romatisk middag på straden och massa annnat kul) så det kändes värt det! Längtar så!!

Svar på tråden Hur mycket kostar eran bröllopsresa & vart åker ni?:)