• Sofie R
    Äldre 25 Aug 16:32
    1752 visningar
    4 svar
    4
    1752

    Plastmuggar och papparsietter?

    Vi reda på av en slump att lokalen vi bokat tydligen ska ha 5kr/st per glas och tallrikar och allt porslin i hyra. Vilket känns sådär! När man tänker på det är det ju vattenglas, vinglas, champagneglas, tallrikar, assietter, bestick, kaffekoppar och kanske nått mer. Det blir en ganska ansenlig summa med 90 gäster! Så vi tänkte faktiskt köpa på ikea istället och sen sälja vidare. Men nu till frågan, kan man ha papptallrikar till tårtan och kanske plastmuggar till kaffe och groggar på kvällen? Eller ser det snålt/dumt/trashy ut?

  • Svar på tråden Plastmuggar och papparsietter?
  • Äldre 25 Aug 16:55
    #1

    Om ni bor i Stockholm kan ni annars kolla på www.partyproffs.se/ , där kan man hyra fast till lägre pris. Så slipper ni diska också!

  • Äldre 25 Aug 16:56
    #2

    Missade att svara på frågan: jag tycker att det fungerar med papptallrikar till tårtan och plastglas till groggar, men skulle själv föredra en riktig kopp till kaffet.

  • Äldre 25 Aug 19:02
    #3

    Håller med föregående talare. Riktiga koppar till kaffet (äenom jag själv inte dricker kaffe). Du kanske själv annars kan köpa begagnat?!?

  • Sofie R
    Äldre 25 Aug 19:22
    #4

    Jo men just kaffekoppar verkar lite svårt! Det är nog störst chans att hitta en massa udda på loppis kanske. Annars blir det muggar och det är ju inge kul.

Svar på tråden Plastmuggar och papparsietter?