• Kan detta funka tro?!

  Fre 26 jul 2013 20:00 Läst 2503 gånger Totalt 2 svar
  Anna S Olsson
  Visa endast
  Fre 26 jul 2013 20:00

  Okej, nu vet jag inte om jag har lagt in detta inlägg rätt eller hur det är... Men vi får se om den får vara kvar osv.

  Jag bor i Bollnäs kommun där det bor ca 26.000 invånare, jag är utbildad sömmerska och har alltid haft intresset för klädindustrin/branschen,
  Men det är så att jag inte vill bli sömmerska längre utan jag är mer intresserad av just bröllop, allt som har med det att göra!

  När jag söker här (eller på andra ställen) så kan jag aldrig hitta något bra koncept för samlad information om t.ex. Vart man kan hitta bröllopsbutik i närheten (man måste oftast ta sig till större städer) eller fräscha lokaler/platser för festen/vigseln. Vart man kan hitta bra priser på ringar, utsmyckningar till de inblandade, bra florister, catering, uthyrning av fordon osv.

  Jag har börjat tänka allt mer på om man kanske skulle försöka starta ett företag som har just allt detta och lite till... På en och samma plats!
  Att man kan gå till ett ställe och få en skräddarsydd koncept just för sitt bröllop. Och att det just finns i Bollnäs.

  Jag funderar på att gå en ekonomiutbildning nu till hösten just för att lära mig hur man sköter det på ett bra sätt och just se om det skulle vara en bra investering.

  Men jag tänkte kolla här lite om det finns folk som är lite bättre på det här med ekonomi och marknadföring om det ens är någon idé att tänka i dessa banor?

  SNÄLLA! Kom med tips och råd på hur jag ska gå tillväga!
   

 • Fre 26 jul 2013 20:14 #1

  Jag förstår tankarna. Jag har tänkt dom själv Glad
  Men om du ska kunna erbjuda kläder, musik, lokaler, mat, transport och allt så kommer du att behöva investera enorma summor.
  Om du tänker dig mer som bröllopskoordinator så kan det vara bra att komma ihåg att de flesta pysslar själva - både för att dom vill och för att dom ska spara pengar. Så jag tror inte att det går att leva på det om det inte är i någon storstad. 
  Ju mindre stad - destå priskänsligare klientel dessutom...

  Visst är det värt att undersöka, men det är nog bättre att försöka göra det i den stad du tänkt starta upp något sådant i så fall.
  Kanske försöka vara med på någon bröllopsmässa i stan och få folk att fylla i enkäter eller något annat lämpligt.

 • Anna S Olsson
  Visa endast
  Lör 27 jul 2013 11:31 #2

  Det var en bra idé :) Ska kolla runt lite här om det är någon mässa på gång! Tack för svar{#emotions_dlg.flower}

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll