• 201402­22
    Äldre 9 Jul 21:35
    1734 visningar
    1 svar
    1
    1734

    Hur mycket skall man betala Värdparet?

    Vi ska ha festvåning med personal som sköter rubbet som: dukning, servering, plocka bort efter maten, servera tårta & kaffe, diska och städa. Ja, sköta allt! Men Vi tänkte ha ett värdpar (man & kvinna). Hur mycket betalar man dem?Vi vill inte! utnyttja dem, utan de ska få betalt. De ska ha följande uppgifter: Sköta musk via data (spotify)Hälsa gäster välkommen Hjälpa ev. vilsna gäster till rätta, som att hitta toaletten osv.Säga till då tal och dans och sånguppvisningar kommer  Säga till då lekar skall vara, men vi själva styr lekarna.De ska ha kontakt med personal om det uppstår problem osv.Ja, ni förstår nog. Värdparet skall självklart delta i våran fest och få mat.Men vad ska man betala utöver det till dem?                        

  • Svar på tråden Hur mycket skall man betala Värdparet?
  • Äldre 9 Jul 21:50
    #1

    Vi hade inget värdpar. men vi hade toastmastrar.
    Dom fick inga pengar - men andra gåvor och vårt uppriktiga tack självklart Glad

    Dom fick ju samma gästgåva som vi gav till alla. Men utöver det fick dom en bägare i medeltidsstil (eftersom vi hade medeltidstema) som var specialbeställda till alla som hjälpt till under dagen.
    Och den ena toastmastern fick dessutom en kanna i keramik som hörde till (det var far och son som var toastmastrar och vi hade bara frågat pappan. Han frågade oss sen om han fick ta hjälp - och då var gåvorna redan beställda).
    Efter bröllopet beställde vi varsin fotobok till dom då ingen av dom ju hade tid att fota under dagen och vi ville att dom också skulle få några fina bilder från dagen - där dom var med på bild dessutom.

Svar på tråden Hur mycket skall man betala Värdparet?