• Skulle man kunna ha

  Fre 17 maj 2013 23:55 Läst 1628 gånger Totalt 2 svar
  Carin8­5
  Visa endast
  Fre 17 maj 2013 23:55

  gerbera och kalla i bukett? Blev lite fundersam om detta skulle funka ihop. Vill ha en bukett med gerbera men kanske kunde vara kul att ha med ngn anna blomma i som tex kalla. Ska gifta oss 14 sept i år :)

 • Lör 18 maj 2013 08:41 #1

  Klart du kan! Gerbera (eller den mindre och lite mer lättplacerade Germinin) fungerar i sällskap med väldigt mycket, så den enda frågan är ju vad helhetsintrycket ska bli. De två sorter du nu nämner, skulle jag helst placera med lite luft emellan och med stöd av ytterligare material för att låta varje blomma synas tydligt. Båda blommorna finns ju dessutom i många färger, så det går att skapa helt olika uttryck genom färgvalet också, alltfrån knalligt höstigt i en lite tuff och spretig form till sobert och elegant i helvitt, eller dramatiskt violett, ljuvt rosa...ja och så vidare.
  Prata ihop dig med en duktig florist du änner att du har förtroende för, och låt henne vara med och jobba fram ett härligt förslag för just dig!


  Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
 • Carin8­5
  Visa endast
  Sön 19 maj 2013 14:53 #2

  Tack så mkt för mkt bra ideér o tankar :). Ska absolut kolla upp detta :). passionsblomman skrev 2013-05-18 08:41:27 följande:Klart du kan! Gerbera (eller den mindre och lite mer lättplacerade Germinin) fungerar i sällskap med väldigt mycket, så den enda frågan är ju vad helhetsintrycket ska bli. De två sorter du nu nämner, skulle jag helst placera med lite luft emellan och med stöd av ytterligare material för att låta varje blomma synas tydligt. Båda blommorna finns ju dessutom i många färger, så det går att skapa helt olika uttryck genom färgvalet också, alltfrån knalligt höstigt i en lite tuff och spretig form till sobert och elegant i helvitt, eller dramatiskt violett, ljuvt rosa...ja och så vidare. Prata ihop dig med en duktig florist du änner att du har förtroende för, och låt henne vara med och jobba fram ett härligt förslag för just dig!Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll