• Behöver tips på dryck till dom här rätterna....

    Tor 16 maj 2013 17:49 Läst 497 gånger Totalt 1 svar
    Tor 16 maj 2013 17:49

    Först är det brudskålen med vitchokladdoppade jordgubbar till, några tips på bubbel?

    Sen är det förrätt:
    gourmetröra med kräftstjärtar, lax på rågbröd toppad med kalix löjrom

    Huvudrätt:
    Kalventrecôte med med frasig potatisrulle timjansky och klassisk bearnaisesås

    Efterrätt:
    Är lite osäkert än så länge, troligtvis så blir det glass med bär

    Tårta:
    White lady 

     

  • Tor 16 maj 2013 18:11 #1

    När det gäller bubbel: själv gillar jag torr bubbel, speciellt innan mat. Till söta saker behöver man däremot ha något sött som matchar det söta i jordgubbarna och chokladen! Ett tips generellt är att fråga på systemet, de är grymt duktiga. Ring eller maila kundtjänst så får du jättebra hjälp! Jag kan även tipsa om 50 Parallell Trocken, ett fantastiskt riesling-vin som passar till skaldjur!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll