• Marjasinus

    Mingellekar

    Har inte sett någon sån här tråd på läge så tänkte att ni får gärna bidra med era bästa tips på mingellekar. 

    Vi tänkte ha en lek där alla får en gummisnodd runt armen när minglet börjar. Och sen om två personer pratar med varandra och den ene säger ordet "nej" så måste hen lämna över alla sina gummisnoddar till den man pratar med. Flest gummisnoddar när middagen börjar får ett pris.

    Sen tänkte vi nog också samtidigt ha nån sån där klassisk lista där man ska försöka hitta den/de som stämmer in på olika beskrivningar för att uppmuntra att de pratar m folk utanför sin normala umgängeskrets.

    Andra ideer förslag? 

  • Svar på tråden Mingellekar
  • FruW

    Mingellekar kan vara ett trevligt inslag, särskilt om man vet att många inte känner varandra och att folk behöver bli lite mindre blyga innan middagen. Glad Tyvärr har jag inga fler idéer än de du själv nämnt. Har dock hört om den där "listan" men i form av en bingobricka, där man kryssar tills man får bingo vågrätt eller lodrätt. Tycker det verkar kul, men osäker på om vi kommer ha något sånt på vårt bröllop. Är dock kul som isbrytare på alla sorters tillställningar.


     


    Jo, just det, en annan lek jag varit med om är att folk får en lapp tejpad på ryggen, med en känd person/seriefigur eller liknande, och så ska man gå runt och ställa Ja/Nej-frågor till folk för att lista ut vem man själv är. Max tre frågor till varje person. Nackdelen med den leken är att man egentligen inte lär sig något om dem man träffar...


     


    Kanske en liten tipspromenad, där folk är uppdelade i smågrupper?

Svar på tråden Mingellekar