Snalla, hjalp mig valja varmratter...
Jag har nu fatt menyn vi kan valja fran till var brollopsmiddag. Forratt och efterratt var mindre problem men vi kan inte bestamma oss for vilka 2 varmratter vara gaster ska fa valja mellan sa tankte hora vad ni tycker och hade valt? Garna med en liten forklaring till varfor ocksa.
Vi sjalva alskar mat och ater allt men ar fullt medvetna om att alla andra inte gor det. Kan till exempel kalvbrass kannas laskigt for vissa och ar anka inte nagot som faller alla i smaken?
(Utover dessa ratter tar vi saklart aven hansyn till vegetarianer och allergier)
1000 tack for er hjalp!
1. Dubbelt ankbröst serveras med sommarprimörer samt portvinssky, honungsrostad nötmüsli och chutney på aprikos och vårlök
2. Bakad gös med smörad havskräftsås serveras med färskpotatis och sommarens örter
3. Svensk kalv med karamelliserad lökcréme och kalvbräss serveras med potatisterrin samt citron-och timjansky
4. Hälleflundra med crudite på sommargrönt, kryddad tomatgelé samt beurre blanc med brynt smör