• thebridemade

    Möhippetips!

    Hej,
    nu är det snart dags att planera min första möhippa. Bruden älskar glamor och är riktigt tjejig. Hon älskar Hollywood filmer med bröllop och skulle gärna få in lite sånt i möhippan, tips på vad man skulle kunna göra?
    Tips på utklädnad? 

  • Svar på tråden Möhippetips!
  • tiger

    Tema: Glitter ochg glamor
    Alla tjejer införskaffar sig en boa, bruden får självklart också en boa och kläs i glttrig klänning under dagen.
    Valj en färg/glitter eller kanske leopard som temafärg, alla tjejer ska ha något med temat på sig under hela dagen.
    Ha quiz med hollywood kunskap, låt henne spela in en liten film, förbered manus eller ta en scen ur hennes favorit fil,, och ta med en filmkamera, kanske visa på bröllopet.
    Middag om ni ska ha det, hemma eller ute, kanske också kan gå på filmtema, inte så bra på vad man äter i filmer.
    Men börja dagen med scen ur en frukostfilm, sen lunch i en annan film och middag i en tredje.
    Bjud på bubbel, frukt, choklad och snittar, pynta hus med glitter, ha måla tånaglar, göra naglar, lösögonfransar, fixa frisyrer, gå på spa, njut, gå chokladkurs.

    Hoppas du får lite insperation i mitt virre varv av text. 

    Men planera inget som du vet hon inte vill. 

  • tinalina

    Vi hade nyligen ett cocktailparty med Hollywood tema;
    Alla klädda upp sig med fjäderboer alt smoking och mörk kostym. Vi delade upp gästerna två och två och så fick de en film tilldelad med inbjudan och så skulle de ta med något till buffébordet som kunde förknippas med filmen och förbereda en scen ur filmen som de skulle spela upp och så skulle de andra gissa vilken film det var. Vi hittade en fin plast Oscars staty på Buttricks som vinnaren fick. Maten blev kul - en salig blandning av minpizzor, tzatsiki, jambalaya och vad det nu var...  Hittade ett färdigt Hollywood quiz med filmlåtar och Spotify spellista som var bra.Det var ganska långt men vi delade upp det och körde några frågor åt gången, så blev det lagom, det var riktigt kul med en massa klassiska filmlåtar och roliga följdfrågor. Värt pengarna för att spara några timmar på att göra själv. www.grapevine.nu/pdf/fr%C3%A5gesport-filmmusik-hollywood-tunes

    Allt kanske inte funkar på möhippan - men någon ide kan du kanske använda.

Svar på tråden Möhippetips!