• Imaginary87

    Tips på trevlig feslokal/herrgård runt Uppsala?

    Hej, vi har tänkt att ha festen på en herrgård/finare resturang. Men vi är bara 20 personer och vi vill att det ska vara en mysig och intim lokal. Vill inte ha någon stor lokal som var tänkt för 80pers. Då jag inte är från Uppsala så behöver jag lite tips.. Vi hade tänkt runt 900kr per person ungefär..

    Är från Kalmar från början och där har vi Stufenäs gästgiveri, Ekerums golf på Öland (de har ett torn som man kan boka och ha privata middagar i). Något i den stilen, fast i Uppsala.

    Tack på förhand! 

  • Svar på tråden Tips på trevlig feslokal/herrgård runt Uppsala?
  • Tokig
    http://www.eklundshof.se/
    http://www.grandhotellhornan.com/hotell/

    eller varför inte ute i Danmark? De har en fantastisk hembygdsgård därhttp://www.danmarksbygdegard.se/  lite inspiration: http://lonnbackafotograferna.se/blog/2011/09/traditionellt-vackert-brollop-i-danmarks-by/

    Eller så nationerna? Norrlands nation är fint och väldigt duktiga på bröllop. http://www.nnfk.se/nnfk.asp?sc=brollop Då kan ni gifta er i fina Helga Trefalighets kyrka eller varför inte i botaniska.

    Om ni kan tänka er en bit utanför Uppsala så är Gimo herrgård fantastiskt http://www.gimoherrgard.se/index.cfm
  • Tokig

    Sorry läste bakvänt. Trodde ni skulle bli 80 personer.

    För 20 personer skulle jag absolut rekommendera Hörnan eller Eklundshof. De har flera olika rum beroende på hur många ni är.

Svar på tråden Tips på trevlig feslokal/herrgård runt Uppsala?