• Heffak­lumpen
    Äldre 9 Dec 21:14
    1835 visningar
    2 svar
    2
    1835

    Fler än vi som ska ha "stop-and-go" bröllop?

    Eller är vi ensamma om det? Ska gifta oss borgerligt i hemlighet 121212. Bara våra barn som ska vara med. Ingen av oss vill ha ett stort bröllop utan vi vill bara gifta oss. Låter kanske oromantiskt, men vi vill lägga allt krut på bröllopsresan som vi åker på några dagar senare. Har beställt ringar, köpt en enkel klänning och fixat finkläder till barnen. Valt den korta versionen och vill bara in på rådhuset för att säga ja, med anlitade vittnen. Efteråt blir det restaurangbesök. Inga släktingar vet nåt utan vi avslöjar det dagen innan vi åker på smekmånad. Ingen bil deal med andra ord! Men är det bara vi som vill ha det såhär??

  • Svar på tråden Fler än vi som ska ha "stop-and-go" bröllop?
  • kikkan­79
    Äldre 11 Dec 00:03
    #1

    Vi ska också vigas 121212. Bestämde oss förra fredagen, skickade papper om hindersprövningen på söndagen, fick dom klara i torsdag. Köpte en liten enkel vinröd klänning idag ( kan man ha vinrött?) Vi har dock valt att ta med våra barn och föräldrar. Vi ska vigas på Stockholms stadsmuseum och sen blir det middag på Kohphanyang eller hur det nu stavas. Jag är skitnervös. Hatar att stå i centrum. Vill bara få det gjort.

  • Äldre 11 Dec 21:31
    #2

    Vi kommer gifta oss i kyrkan men endast med våra barn, vittnen och fotograf närvarande. 
    Efteråt har vi bröllopskaffe och sen middag på kvällen med barnen, på en restaurang. Vi har barnvakt över natten o bor på hotell över natten. Thats it :)
    Enkelt, fint och ingen ångest över stor fest o allt som då skulle behöva fixas. :)

Svar på tråden Fler än vi som ska ha "stop-and-go" bröllop?