• hjälp! vad ska vi göra?

  Mån 12 nov 2012 05:42 Läst 1190 gånger Totalt 1 svar
  Isabel­le123
  Visa endast
  Mån 12 nov 2012 05:42

  Vi ska gifta oss i juni och vill så klart åka på bröllopsresa efter MEN frågan är då... Vi har två barn , en som är 4 år (fyller 5 i aug) och en på två år (blir 3 år i slutet av okt) vi vill ha med barnen på resan.

  ska vi åka i september till alcudia i spanien? då är minsta dottern "bara" två år och får inte vara med i bamse klubben (så att mamma och pappa får lite avkoppling) utan då är vi med dom hela tiden.

  eller..

  vänta och åka i  slutet av oktober början på november till teneriffa och då ha barnen på bamseklubb 3 timmar per dag som erbjuds medans jag och min man får lite tid för oss själva.

  vi vill ju åka där det är varm och skönt.. i okt/nov är medeltemp 23/24 grader i teneriffa. samtidigt vill vi inte flyga så långt med våra barn så karibien är uteslutet.

  hoppas vi kan få lite råd av er!

 • charlo­ttev
  Visa endast
  Mån 12 nov 2012 06:30 #1

  Helt ärligt så tycker jag att barnen är för små för att gå till bamsekklubben,speciellt den yngsta. Vill man ha egen tid så tycker jag att det är bättre att åka på en mini weekend och lämna barnen hos någon dom är trygga hos. Men det är min personliga åsikt

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll