• Tips på en super duktig fotograf i Stockholm

  Tis 6 nov 2012 22:26 Läst 2264 gånger Totalt 6 svar
  Forvan­tan
  Visa endast
  Tis 6 nov 2012 22:26

  Hej, Jag skulle vilja tipsa om en super duktig fotograf i Stockholm - hon heter Sara Ravid (www.sararavid.com/) Vi fick fotograferingen i present av min mans syster och hennes sambo och det är den absolut bästa presenten någonsin ) Sara möte upp oss 1 timme innan vigsel tillsammans med en kollega, de hade varit och valt ut platser dagen innan så allt var väl organiserat.. Sara fick oss att slappna av.. Det kändes som tiden stannade och det bara var vi två där.. Så hela fotograferingen var en helt magisk upplevelse i sig men att sen få bilderna sim förevigade denna fantastiska dag och fångade in all den kärlek och lycka vi känner för varandra är ovärderligt.. Det är ett minne för livet ))

 • Fre 1 feb 2013 17:01 #1

  Instämmer! Hon är grym! Otroligt fina bilder, underbar att ha att göra med, man känner sig helt trygg! Naturbegåvning! /H

 • Fre 22 feb 2013 19:33 #2

  Kan även tippsa om Photo By Y
  www.facebook.com/PhotobyY
   

 • Fre 1 mar 2013 08:25 #3

  Och om våran Malin Norlén  

 • Liiiin­a
  Visa endast
  Sön 3 mar 2013 18:47 #4

  Http://sofiawahlby.se fotade vårt bröllop i klippan och är superduktig och jättetrevlig. Hon har nyss flyttat till Stockholm dessutom :)

 • Tis 12 mar 2013 18:30 #6

  Emil,

  För din egen skull: Lägg av! Det får bara motsatt effekt när du spammar varje fotograf-tråd! 

 • Fre 16 jan 2015 19:42 #6

  Rekommenderar INTE Malin Norlen


  Vi anlitade Malin Norlen (Stockholm) som fotograf till vårt bröllop. Anledningarna till att vi till slut valde henne, var hennes uppvisade entusiasm för uppdraget, och allt det som vi kunde få (eller åtminstone vad som vi utlovades) för priset: 5 timmars fotografering, redigering av drygt 200 bilder till perfektion, leverans inom max 8 veckor, och en fotobok. Priset för fotoboken skulle då inkludera arbete för att anpassa fotoformatet för tryckning och själva boken ? åtminstone det som vi blev lovade. Värt att NOTERA är att vi var tvungna att betala hela beloppet i förskott för att kunna få våra bilder.  


  Själva fotograferingen gick bra. Men tyvärr resultaten var allt annat än tillfredsställande! Fotona levererades 2 veckor senare än utlovat. Fotona var undermåligt behandlade, och det angivna priset för fotoboken täckte bara själva arbetet med att ?formatera? bilderna till rätt storlek; för att få själva boken var vi tvungna att betala minst lika mycket för Malin Norlens förmateringsarbete.


  Jag avråder alla att anlita Malin Norlen. Och om ni frestas att anlita Malin på grund av det jämförelsevis låga priset, se till att ni får alla överenskommelser svart på vit. Och se till att ni får betal först efter att ni har fått era färdigställda bilder (inte bara smakprover), för då är ni i Malin våld.


  Det sägs att man får det man betalar för. Det gäller oss i högsta grad; ett undermåligt arbete (för ett till synes lågt pris).

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll