• Tips på bra frisör i Uppsala?

  Ons 26 sep 2012 20:38 Läst 3971 gånger Totalt 4 svar
  Bruden Susann­e
  Visa endast
  Ons 26 sep 2012 20:38

  Har precis flyttat till Uppsala och ska gifta mig nästa sommar och vill redan nu hitta den frisör som ska göra mitt hår på bröllopsdagen! Mitt hår är mitt starkaste attribut och jag är väldigt petig vad gäller frisör. Han/hon måste kunna hantera ett tjockt och långt hår, vara noggrann och professionell. 

  Någon som har några bra tips och bra erfarenheter?Skrattande

  ...eller kanske några dåliga erfarenheter, så man får veta vilka man absolut inte ska anlita! Flört

 • Tis 2 okt 2012 11:54 #1

  Jag klipper mig på Creative Zone och kan varmt rekomendera dom. (Jag har iof inte gjort någon uppsättning där än bara färgning och klippning, men det kommer det bli när det närmar sig.) Mycket trevliga, väldigt proffesionella och mycket mån om att kunderna ska bli nöjda. De är alla mycket skickliga och välutbildade där. Jag avfärgade nyligen mitt röda hår för att bli blond igen, och blev mycket imponerad av deras proffesionalism och skicklighet. 

  Lite dyrare än på andra ställen, men det är det verkligen värt. Både jag och många av mina klasskamrater går enbart dit, trots studenters dåliga ekonomi. =) 

 • Tis 2 okt 2012 12:26 #2

  Jag klipper mig helst hos Gunilla på salong Figaro, alltid nöjd!

 • Bruden Susann­e
  Visa endast
  Tis 2 okt 2012 18:50 #3

  Tack för tipsen! Jag betalar också hellre lite extra om jag vet att det kommer bli bra!:) 

   

 • Sön 23 feb 2014 17:46 #4

  Jag är fd frisör och har provat flertalet salonger och frisörer och är aldrig så nöjd som hos Sevanna på flottsundsfrisörerna! Det ligger vid sunnersta och det är väl värt att ta sig dit (plus att man får parkera gratis utanför) och hon kommer även göra min bröllopsfrisyr :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll