• c30

  Ideér till ett tema!!

  Hej


  Vi skulle vilja ha några ideér på något roligt annorlunda tema till vårat bröllop som står avstapel nästa sommar. Vi kommer att vara vid havet och vi har funderat på vad vi har gemensamt å det är sport men vi tycker att detta inte kanske passar som ett tema. Vi vill inte ha ett vanligt traditonellt bröllop!!!

 • Svar på tråden Ideér till ett tema!!
 • Chicita

  Mitt största råd är att se till att temat verkligen speglar er.
  Så om ni gillar sport så använd sport som tema. Annars blir det bara en maskerad och det kan kännas jobbigt för både er och gästerna.

  Vi hade medeltidstema eftersom vi är intresserade av medeltiden och deltar i en hel del medeltidsevenemang (eller tja i alla fall så många vi kan och hinner).

  Men som exempel på sporttema om ni nu är vid havet...
  Varför inte anlända till platsen i segelbåt (om ni kan få någon att segla er dit) och kanske ha olympiska färgerna som lite "temafärger" så att ni får en röd tråd som löper genom dukning, inbjudningar mm.
  Ni kanske kan göra små "häcklöpningshäckar" av träbitar och ståltråd och skriva gästernas namn och ha som placeringskort.
  Använd runda tabletter under tallrikarna i olympiska färgerna (alltså blanda, någon får en röd, en annen en gul, en grön osv) 

  Ni kanske kan ha snygga gympadojor istället för finskor (och hela bröllopsföljet har samma) 

 • LinneaR

  Himla svårt det där med tema...Som Chicita säger bör det ju vara ett tema som verkligen speglar er...Har ni rest mycket? i så fall kan ni ju ha ett restema...fokusera på det ställen ni varit på. Annars om ni är från olika platser i Sverige (eller utomlands) kan ni ju fokusera på allt som är typiskt med de landskap/ställen ni kommer från...kanske?

  Annars hittade jag den här fina bilden på bordsplacering i form av flaskpost...så himla fint...och om ni nu ska vara vid havet kanske ni kan ha ett hav/beach-tema och då blir det kanske rätt naturligt med blå färgtoner som temafärg.


Svar på tråden Ideér till ett tema!!