• Bella

    Idéer till mindre bröllop i Stockholm

    Planerar bröllop till nästa sommar, eller rättare sagt försöker börja...
    Det är inte det lättaste. Vi har kommit fram till att bjuda 24 personer och vill ha en liten, avslappnad fest. Alltså ingen sittande middag med tal osv. Vi har pratat om mer buffé/mingel som ev börjar med borgerlig vigsel. Men sen fastnar jag. Att hitta en lokal som inte blir för stor eller där man inte måste betala för personal/mat/dryck verkar stört omöjligt. Dessutom vill vi inte ha det klassiska bröllopet som många ställen har paket på. Delvis för att vi inte vill lägga massa pengar på det men också för att vi vill ha det mer informellt och avslappnat.
    Är det någon som har tips på var jag ska börja? 
    Väldigt tacksam för svar. 

  • Svar på tråden Idéer till mindre bröllop i Stockholm
  • FruW

    Vi har också tänkt att bjuda runt 20-25 personer, och vill ha ungefär samma upplägg som ni. Precis som du säger, så verkar det svårt att hitta något som är lagom för en så pass liten skara, och man vill ju inte betala en massa för en jättestor lokal som man inte riktigt fyller upp. Vi har funderat på om man skulle hyra en restaurang, eller ett större rum på en restaurang/hotell, men ett annat alternativ är ju att försöka hitta någon föreningslokal/bygdegård eller liknande och fixa dukning/catering m.m. på egen hand. Har inga tips på ställen i Stockholm men det finns säkert massor bara man letar lite. Har ni vänner eller familj som är med i någon förening eller känner till någon lokal man kan hyra billigt?

  • Bella

    Får luska bland nära och kära. Avvägningen mellan att inte behöva göra allt själva mot att betala lite mer är hårfin Obestämd

Svar på tråden Idéer till mindre bröllop i Stockholm