• Trohop­pKärle­k
  Äldre 11 jun 14:53
  3727 visningar
  2 svar
  2
  3727

  Salsåkers herrgård

  Hej!
  Jag undrar om det är någon som haft eller varit på bröllop på Salsåkers Herrgård? Vad var ert intryck?
  Hur många gäster kunde sitta samlat i ett rum, alt, avgränsande till varandra?

 • Svar på tråden Salsåkers herrgård
 • Äldre 11 jun 15:30
  #1

  Jag har inte varit där på bröllop, men jag har övernattat där. Ägaren visade oss också runt lite, in i bröllopssviten bl.a. Så jag kan inte svara på kapaciteten osv. (men det kan de säkert göra om du ringer dem?), men OJ vad fint det är där!

  Bröllopssviten är verkligen underbar och den skulle jag rekommendera till vem som helst! Festsalarna upplevde jag som rymliga, fast jag vet ju inte exakt hur stora. Och boendet på resten av herrgården (vid sidan om stora huset, med mer lyxiga sviter) var också fint och prisvärt. Dessutom är det väldigt vackert vid stranden, om man skulle vilja ha mottagning eller liknande utomhus. Så, jag vet inte om jag bidrog med något här, men jag ville bara rekommendera denna vackra plats!

 • Trohop­pKärle­k
  Äldre 11 jun 15:51
  #2

  Tack Bobou!
  Kul att höra att det var fint. Jag har mailat och vi ska även åka dit och kika! Alltid kul att höra lite mer info från de som varit där. Det blir ju en större utgift på lokal än vad vi hade räknat med isf. men det kan ju kännas värt om det är fint +att många kan sova över på plats. Och så spar man ju faktiskt in utgiften för bröllopssviten!
  Det såg lite vindpinat ut då vi endast såg det utifrån förra året, inte så konstigt med läget vid havet ifs! Och som min blivande sa, det är ju insidan som räknas!  

Svar på tråden Salsåkers herrgård
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.