• Äldre 6 Jun 13:59
    3105 visningar
    9 svar
    9
    3105

    Brölops fotograf Malmö?

    Är på Jack efter en bra men inte allt för dyr fotograf i Malmö området. Då vi gifter ossi feb 2013 så vill vi ta. Fotona på en studio. Någon som har någon att tipsa om?


  • Svar på tråden Brölops fotograf Malmö?
  • Äldre 6 Jun 15:15
    #1

    Vi har anlitat Daniel Åberg, har är duktig och har bra pris. Vi har tagit foto hos honom en gång innan när min mamma fylld 60 år och jag blev jättenöjd. Han har studio hemma och bor i Svedala.

    www.abergfoto.se

  • Äldre 7 Jun 08:46
    #2

    Här finns några fotografer som vi har använt vid porträtt bilder,
    maila o se priset

    http://photographerjennybacklin.blogspot.se/
     
    http://annalauridsen.com/category/brollopsfotograf-malmo-brollopsfotograf-skane/
    http://dennishansen.se/

    Lycka till

  • Äldre 7 Jun 09:52
    #3

    Mia (hårfrisör) på Hårstudion (bergsgatam) kan oxå fota. Jag ska anlita henne till mitt bröllop nästa sommar =) Hon ta ca 1000 kronor/timme. Kan varmt rekommendera som ett ypperligt "budget" alternativ!! Lycka till =D

  • Äldre 11 Jun 13:07
    #4

    Tack för alla tipsen. Håller på att mailia dom olika ocg fråga om priser ocg så nu =)


  • Äldre 15 Jun 19:11
    #5

    Jag kan rekommendera Scott Vance, han är väldigt prisvärd och du får många bilder. Han har dessutom riktigt bra utrustning. Ta en titt på http://www.scottvance.se/blog/


     


     

  • Äldre 15 Jun 19:31
    #6

    Vi kommer att ha Fredrik på "elvanfoto" när vi gifter oss. Super trevlig & om 2 veckor kan jag berätta mer om hur det var att bli fotograferad av honom!

     www.elvanfoto.se/

    Vi ska ha honom från 14.00 - 17.30 (porträtt, vigsel, mingel & början på middagen) för 3500 kr. Tycker att det är ett väldigt bra pris iaf Glad 

  • Äldre 15 Jun 19:58
    #7

    Låter som ett super bra pris. Du får jätte gärna säga hur han var :)

  • anette­83
    Äldre 4 Jul 11:12
    #8

    Vet inte om ni redan har bestämt er gällande fotograf  om inte så kan jag varmt rekomndera Ovski Media. De är verkligen supertrevliga och riktigt fina foton. Vi är supernöjda med dem! Gå gärna in på deras hemsida och kolla:
    www.ovski.se

  • Äldre 4 Jul 15:34
    #9

    Då kommer vårt utlåtande av Fredrik på elvanfoto.se.


    Han är extremt duktig & använder sig av alla vinklar & vrår för att ta bra bilder. Han fick oss att känna oss avslappnade & vi hade jätte roligt under hela porträttfotograferingen. Han krälade på marken, klättrade på soptunnur & liknade för att hitta den bästa vinkeln :)


    När det kommer till vigseln så märkte vi inte ens av honom. Vi fick mkt berömm gallande honom av gästerna som sa att de inte kände att han var påträngande när han tog bilder av dem. Han är familjär & lätt att ha runt sig! Han lyssnar på vad man vill & gör allt han kan för att tillmötes gå ens idéer & önskemål :D


    Kan inte annat än att rekommendera honom till alla vi stöter på!!! Vi har fått se några smyg bilder & än så länge super nöjda med resultatet :)


     


     

Svar på tråden Brölops fotograf Malmö?