• madd4you

    Finast och godast bröllopstårta i Stockholm?

    Hej!


    Kan någon tipsa om goda och vackra bröllopstårtor? Har kollat lite på Puss & Kram, Chokladhuset, Chokladfabriken och Handgjort...någon som har erfarenhet från någon utav dessa konditorier?


    Kram på ER!!!


     

  • Svar på tråden Finast och godast bröllopstårta i Stockholm?
  • Aila

    Varför inte kontakta dem du kollat upp och höra om det går att få boka in en konsultation med provsmakning?! Smak är så högst personligt att det är ni själva som bäst avgör vem som gör de godaste och vackraste tårtorna!

    När ni får prata direkt med de olika tårtskaparna så bildar ni er nog också en magkänsla över vad som blir bäst för er!

    Lycka till!

  • ColosseoMMXVIV

    Hej,

    Efter att ha kontaktat Chokladfabriken i Stockholm besökte vi dem för en provsmakning. Personen som mötte oss var tjejen som jobbade i caféet och hade andra arbetsuppgifter än att hjälpa oss. Vi fick provsmaka olika fyllningar vilka cafébiträdet hoppades hade "tinat klart". Det samt att biträdet inte kunde svara på våra frågor och uppenbarligen inte alls var där för vår konsultation gjorde att vi har avbokat dem. Några delar var för övrigt inte helt tinade vilket gör att smaken går fölorad när det är för kallt. 
    Den totala upplevelsen av det besöket är under all kritik och de som gör vår bröllopstårta ska vara intresserade av oss som kund. Hur kommer annars tårtan se ut/smaka och blir den överhuvudtaget gjord i tid. Det är trots allt vår bröllopsdag så blir det fel är det lite svårt att få det gjort igen. Vi har därför vänt oss till en annan leverantör.

    Vi har istället anlitat företaget "En nypa socker". Där möttes vi av en representant och fick den personliga konsultation som jag efterfrågat. Vi har provsmakat några sorter för precis som tidigare författare skriver, smaken är högst individuell, och vi ska provsmaka några fler. Det är otroligt gott men för att hitta det vi tycker är gott så ska vi, tillsammans med "En nypa socker" ta fram några fler smakkombinationer. Utöver detta gör de helt underbart vackra tårtor!!

    Ha det

  • madd4you

    Nej, han som jobbade i deras butik var så otrevlig och irriterad så vi frågade ingenting utan köpte med oss 2 praliner och gick därifrån! Jätte tråkigt då vi faktiskt var inne på att köpa utav dom. Men är super glad nu när vi funnit PO choklad och konditori! Deras tårtor är som en dröm!!! Så vackra att titta på och så goda Lycka till! Kram

  • Juli
    madd4you skrev 2012-05-11 11:15:40 följande:
    Har bestämt oss för PO choklad & konditori!
    var inne på deras sida, fick ni någin prisuppgifter?
Svar på tråden Finast och godast bröllopstårta i Stockholm?