• Lilique

  Önskas: Önskelista

  Ja, nu är det bara 2,5 månad kvar till bröllopet ska stå så det börjar ju bli så dags att komponera en önskelista. Folk frågar så fort de ser en och det kan jag ju förstå - men jag har inga vettiga svar. Något måste vi ju ändå skriva ner om vi inte vill stå där sen och öppna på vår femte handdammsugare och ställa den bredvid våra tre brödrostar.

  Men... vi har ingen aning alls om vad det är "brukligt" att önska sig. Vi har inget speciellt vi vill ha och de saker vi faktiskt planerat att köpa någon gång i framtiden är det viktigt för oss att få välja ut själva (inredningssaker framförallt).

  Hittills har vi kommit fram till att vi kan önska oss vin-/vattenkaraffer, ett våffeljärn och en ny kaffebryggare.

  Allt annat vi behöver har vi redan. Så finns det några übersmarta generella saker att fylla önskelistan med så att man slipper bli lynchad av släkten? ;)

  Observera att de tvärt vägrar att ge presentkort eller pengar till resa. "En SAK ska det va, och där med basta..." Typ.

 • Svar på tråden Önskas: Önskelista
 • sannasofia

  Vi har också problem med vad vi ska önska oss, vi har det vi behöver i "sakväg", men vi har sagt att vi önskar oss en upplevelse, på det viset kan de ju hitta presenter i olika prisklasser och om de vill kan flera gå ihop om en upplevelse. 
  Nu återstår bara att se om släkten nappar på detta förslag Glad 

 • Mariem

  Har ni trädgård? I så fall kanske ni vill ha något fruktträd, krusbärsbuskar, rosor eller liknande? Nya utemöbler, dynor, imfravärme till altanen, ny grill kanske?


  Annars skulle jag också föreslå upplevelser. SPA behandling, hotellövernattning, middag, vinprovning, biobiljetter, finns ju förslag i alla prisklasser! =)

 • Chicita

  Jag försöker spåna på saker som det inte gör något om man får flera av, även om dom kanske inte är så roliga att få alltid...

  Nya handdukar går ju alltid åt (så kan man slänga dom där gamla eller dom tunna billiga).
  Linnedukar brukar man inte unna sig själv direkt men det är alltid bra att ha i alla fall någon.
  Kastruller och andra köksredskap. 
  Knivar (sällan man unnar sig en riktigt bra kockkniv själv)

 • Retrobohem

  Fina viner, whisky eller lyxiga matvaror, viltkött, ostar, tryffel, olivolja. Gjutjärnsgryta, lyxiga lakan, nya duntäcken, verktyg, nån designerpryl, känn efter om det finns någotndu verklgen tyckerbskulle kännas lyxigt eller kul att ha, men som du aldrig kommer köpa själv.


 • BlåAugustibröllop

  De saker ni faktiskt planerat att köpa någon gång i framtiden som är det viktiga för er att få välja ut själva (inredningssaker framförallt) - gå och välj ut, skriv upp precis vilken butik/ev. vilken vara och ta bild och lägg ut hela listan på en hemsida där man kan bocka av (ev. maila ut)

Svar på tråden Önskas: Önskelista