• thean
    Äldre 2 Apr 21:14
    1092 visningar
    0 svar
    0
    1092

    Dramacirkus för att jag inte bjöd "alla"... råd?

    Blir så ledsen av allt drama, när vi gjorde en gästlista till vårt bröllop hade vi begränsat antal "platser" att fylla (bla på grund av budget). Vi ville bjuda den närmsta släkten och våra närmsta vänner. Resultatet blev att vi inte bjöd M:s kusiner på hans fars sida, detta för att han inte träffar dem mer än ytterst sporadiskt och har eg inget samröre med. No hard feelings.

     På min sida bjöd vi inte min moster med man samt hennes två barn men min morbro och en annan kusin. Detta pga att mostern för länge sedan avsagt sig alla former av firanden tex födelsedagar (även jämna) osv för att deras familjesituation varit krånglig med dålig ekonomi (självförvållat). Min mamma har ingen kontakt med sin syster på många år eftersom mostern o mannen dricker och härjar och sköter sig inte. Mina två kusiner följer mer eller mindre deras fotspår, men kusinen jag bjöd är familjens vita får och har varit hemma hos mig flera gånger av olika anledningar och han är även bra kompis med min brorsa. Jag ville inte ha ursäkta, fyllesvin på mitt bröllop. Men det är problemet, alla vet att de inte sköter sig, men ingen vågar yppa problemet. Tills nu när jag INTE bjöd dem på mitt bröllop.

    Men nu när det uppdagas att mostern o två kusiner inte är bjudna på middagen och festen får min mormor (!) spel och ställer in allt påskfirande för att hon är så upprörd, hur kan jag vara så elak osv, jag får ett mail från min morbror (som inte heller har nån relation med mostern) om hur jag mobbar min egen familj och går på hårt mot mig i detta mail.

    Jag blir jätteledsen, jag avskyr bråk och drama och har aldrig sett dessa sidor hos min familj förut. Min mamma, pappa och brorsa har rutit tillbaka åt morbror och mormor och jag har själv ringt upp dem för att förklara hur jag bjudit in gäster osv...

    Måster man verkligen bjuda folk bara för att man har blodsband? Men ingen relation... Ringer man innan och säger -du förresten, vi kommer inte bjuda er...

    Är väldigt ledsen och tar illa vid mig av detta, fy!

Svar på tråden Dramacirkus för att jag inte bjöd "alla"... råd?