• carthe
    Äldre 16 Mar 10:37
    1920 visningar
    2 svar
    2
    1920

    Vigsel och dop samtidigt

    Behöver lite råd...


    Vi ska nu boka tid i kyrkan för dop och vi skulle vilja viga oss i all enkelhet samtidigt. Jag vet att om man vill ha ett kyrkligt bröllop ska man vara ute i god tid. Men vi vill ju bara som sagt ha en enkel vigsel i samband med dopet. Vi vill överraska våra gäster med detta. Alltså inget traditionellt bröllop med allt vad det innebär. Jag skulle vilja höra om det är fler som har gjort/ska göra som vi. Berätta gärna hur ni gick tillväga. Kunde ni boka in en vigsel samtidigt med dopet, eller ska vi lägga ner den idén?

  • Svar på tråden Vigsel och dop samtidigt
  • Äldre 16 Mar 10:48
    #1

    Ring och hör er för med hur det ser ut med tider i kyrkan. Det är många som gift sig i samband med dop så omöjligt är det ju inte.

  • jennie­13
    Äldre 16 Mar 11:09
    #2

    När vi bokade dop förra året så frågade sekreteraren om vi ville gifta oss också, i smyg innan eller under dopet. Hon sa att det händer ibland och då är det bra att få veta det snart för då bokar de inte in fler dop den gudstjänsten (som de annars kan göra om det blir tajt i kalendern). Nu gifte vi oss inte den dagen men det var lite roligt att hon frågade för vi hade pratat på det... Glad Så ring och fråga ni, det borde inte vara några problem!

Svar på tråden Vigsel och dop samtidigt