• Hidalgo

    Tips till Exklusiv Möhippa

    Som rubriken lyder - priset spelar ingen roll !

    Behöver tips på tokigt glamouriga aktiviteter att hitta på. Bruden är en champagne-tjej, inte en öl-tjej. Rida, gokart, sumo-brottning och skämmiga grejer går snabbt bort.

    Önskar ödmjukast förslag!
    Tack på förhand

  • Svar på tråden Tips till Exklusiv Möhippa
  • Karoliin
    Vart i landet befinner ni er ?
    Hur många kommer ni vara ?
    Och när kommer det vara ? Nu snart eller framåt sommaren ?
  • Hidalgo

    Mamlmö-området
    12 st
    april-maj
    Sorry, skulle givetvis ha lagt in den informationen.

  • Karoliin

    Ok, Ska försöka se bortom ölhävar tävlingar och pinuppor på stan ;)
    Nu bara ordbajsar jag, tömmer arkivet, hoppas du kan hitta något som lockar.. Jag gillar när man gör några saker o sen lyxar med middag.. är inte heller inne på att förnedra.. vi är olika :)

    * Spa - behandling..
    * Någon kul träningsform - tex stripchair eller poledance - man klär ju inte av sig men är lite kul..
    * Fota en almanacka till maken NI kan alla förbereda varsin månad
    * Köpenhamn = här måste ju finnas hur mkt som helst!?


    Är hon duktig på ngt speciellt? Måla ? Ni kan ju göra en tavla tillsammans över en flaska bubbel..
    Gillar hon växter ? Boka tid hos en florist i stan eller om någon av er är duktig på det.. Gör buketter, eller plantera en växt som hon har med sig som minne.. Va på en sådan hippa och innan lät det tråkigt och inte alls som varken jag eller bruden men va mysigt! Några planterade en blomma andra gjorde en krans... Keramik ? Måla och tillverka. NI kaan ju göra varsin kopp till henne! man ska ju ha 12 ;)

    Om ni inte vill ha massa aktiviteter.. så hade jag gärna åkt iväg till ett gammalt slott.. Kanske till något av de kända "spökslotten" ? Om man tycker sånt är spännande .. Man kan ju göra ngt på dagen.. Mysa umgås - vinprovning - skumpaprovning - chokladprovning - spa - promenad med picknick på en strand osv.. o sedan åka till slottet o fixa sig till max och njuta en en god middag osv.. På de här hemsökta slotten har de ju vandringar i byggnaden.. o massa historier berättade för sig.


    Även om ja kanske inte träffa mitt i prick kanske någon annan kan spinna vidare på idéerna och göra det :)

  • Fjärilen

    Om priset inte spelade någon roll så kanske en weekend resa till Paris, Milano eller kanske New York. Annars så hade en SPA helg med champagne eller chokladprovning passat bra kanske. Nära Malmö så har man ju Ystads havsbad eller Tylösand i Halmstad.

    Vill ni stanna i Malmö så kan man ju gå och äta en avsmakningsmeny på en bra restaurang eller kanske åka över till Köpenhamn och äta på Norma


     

  • Chicita

    Varför inte börja med en SPA-dag där bruden blir riktigt ompysslad (vill ni spara lite pengar så tar inte ni andra några behandlingar ju, men det är ju något som var och en kan bestämma på plats Flört)

    Låt bruden få manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling mm... Ät en härlig brunch eller liknande här...
    Sen går ni och får henne sminkad och håret fixat.
    Iväg till nästa ställe där ni kan ge henne ett uppdrag. Ge henne ett kuvert med X antal hundralappar och ge henne typ 15 minuter att sätta ihop en outfit för kvällen i en viss färg.
    När hon är klar (och ombytt) så går ni till en bra förbokad restaurang där ni äter en avsmakningsmeny, gärna med olika viner / champagne till varje rätt (som restaurangen väljer ut och presenterar tillsammans med maten).

    Sen är det väl dags att dra sig vidare till något bra uteställe.
    (kanske checka in på ett hotell och avsluta hippan morgonen efter med gemensam frukost)

  • Aniara4
    gottis8000 skrev 2012-02-02 17:48:33 följande:
    Testa The Creativity House på Fridhemsplan. Där kan man måla en hel keramikservis som man sedan kan använda. Det blir riktigt snyggt resultat och en instruktör hjälper till! Avkopplande men kanske in te"glammigt..."
    Som svar på efterlysningen om glamour i Malmö...?

    Du får nog ta och spamma med lite större urskillning!
Svar på tråden Tips till Exklusiv Möhippa