• Miss Ange
  Äldre 7 Dec 23:21
  1920 visningar
  4 svar
  4
  1920

  Behöver tips på bröllops present

  Ska på bröllop i England i januari och vet inte vad jag ska köpa i bröllopspresent. Bruden är från England men bor i Brasilien där hon mötte sin man. De ska åka tillbaka till brasilien efter bröllopet och jag kan tänka mig att det är svårt att ta med sig en massa presenter, så vad ger man dom? Någon som har något tips?


  Jag vet att de sparar pengar för att kunna flytta från hans familjs hus till eget när de kommer tillbaka, men pengar i ett kuveret känns lite tråkigt, någon som har nån idé om hur man kan göra det lite roligare?

 • Svar på tråden Behöver tips på bröllops present
 • Äldre 8 Dec 13:45
  #1

  Jag har sett flera varianter på olika träd, alltså i princip en bit av en buske eller liknande som man skruvar fast i en brädbit eller något annat stabilt med lite tyngd.
  Sen kan man hänga flera små kuvert i det här trädet där pengarna finns.
  Så länge som man inte lägger massor med energi på att tillverka själva trädet så gör det ju inget om det hamnar i soporna sen.

  Andra alternativ jag har sett är när man målar en tavla på tavelpannå (en styv kartongbit som är klädd med tavelduk) och man antingen limmar fast kuvertet på tavlan direkt, eller så skär man en skåra i pannån och sätter kuvertet på baksidan så att lite av pengarna sticker ut.

 • Miss Ange
  Äldre 8 Dec 14:13
  #2

  tack för tipsen, en tavla känns som en bra idé. Något man kan packa ner i resväskan... :)


   

 • Äldre 8 Dec 14:14
  #3
  Miss Ange skrev 2011-12-08 14:13:19 följande:

  tack för tipsen, en tavla känns som en bra idé. Något man kan packa ner i resväskan... :)


   


  Speciellt om den inte är allt för stor också Glad
 • Äldre 8 Dec 15:03
  #4

  Min mamma och hennes kollega var bjudna till en tredje kollegas bröllop. De växlade in en summa i Euro (eftersom brudparet ville ha pengar till en resa) köpte en enkel ram (en sån som bara består av en glasskiva) och ramade in pengarna. Om man sprider ut dem under glaset så det inte ser tomt ut blir det rätt snyggt. Och det tar inte en massa plats i en resväska.

  Annars kan det vara fint med bara ett kuvert om man inte vill skylta med pengarna liksom. :)

Svar på tråden Behöver tips på bröllops present