• LouiseB

    Varmt eller kallt kött på Buffén?

    Vi ska ha buffé på vårt bröllop, bla potatisgratäng(varm) kall pastasallad,sallader, olika röror, baconlindad kycklingfilé och fläskfilé. Men ska kycklingílén och fläskfilén vara varm eller kall, vad tycker ni?????????????

  • Svar på tråden Varmt eller kallt kött på Buffén?
  • ClaraH

    Om man ska gör det själv och förbereda innan är det enklare att servera kallt och ha varm sås ect. till. Kött är inte gott att värmas upp igen efter tillagning. Men ska allt lagas direkt innan så är det ju gott med varmt kött. Så jag tycker att det beror på vad ni har för bemanning i köket. Det kanske är på restaurang ni ska ha festen och då skulle jag nog valt varmt.

    Jag gjorde maten själv och vi hade dubbelmarinerad ocfilé som serverades kall, med varm potatisgratäng till.


Svar på tråden Varmt eller kallt kött på Buffén?