• sagoprinsessa

    En vuxen barnslig bröllopsresa?

    Jag och min blivande är rätt barnsliga av oss, vi var i Paris på disneyland i sommras och det var bland det roligatse vi har gjort. Finns det liknande ställen (behöver inte vara disney) runt om i världen? Några tips?

    Vet ju vart disneyland och disneyworld finns men undrar om någon kan tipsa om liknande ställen som två vuxna kan uppskatta? Någon som varit på något roligt ställe någonstans i världen? Är nämligen inte så mycket för att sola eller vandra så skulle behöva några roliga tips.

  • Svar på tråden En vuxen barnslig bröllopsresa?
  • Kattpoet

    Netherländerna!

    Det finns två ställen som är underbara,
      först http://www.efteling.com/,  har du ens sett deras tema hotellrum? Helt underbart barnsligt galet,   parken är mysig med, även några saker är lite trötta och gamla men det nyare sakerna är  helt  galet härliga, kanske inte Disney standard men charmigt!

    Sedan är ju Arnhem zoo helt  härligt, iallafall  de inbyggda bitarna, hur mysigt som helst.

    Och sedan om man vill vara vuxen men lagom fånig, så kan man ju alltid hyra ett hotellrum i Barlee Nassau och se till att ni får ett som är både i Nederländerna och Belgien och det finns  en helt underbar chokladbutik i Barlee Nassau. 

  • marinao

    Håller med om Universal i LA. Kom bara ihåg att köpa extra passet de har, då går ni förre i alla köer och är garanterad plats på alla shower! Sedan finns ju Six flag mounten, som oxå ligger i La, eller i närheten, ett nöjesfält med några av världens toppar av bergodalbanor! Googla runt och se, det finns nog miljontals barnsliga, roliga saker runt om o världen! Lycka till!

  • Nikkita

    Universial studios finns även i Orlando Florida och är såå himla kul. Där finns även Adventure Island i anslutning så 2 parker i ett Skrattande hysteriskt häftigt & super roligt även för oss barnsliga vuxna Flört det finns vattenparker (Aqatica & wet'n wild) om ni tycker om det med en massa häftiga vattenrutschkanor (hur det nu stavas). Sen kan man prova på fallskärmshoppning (utan att vara i flygplan högt över marken) på SkyVenture även detta i Orlando Glad Som sagt i USA har du massor att kolla upp & se vad som passar bäst. Har själv varit i USA 4 ggr & älskar det.

Svar på tråden En vuxen barnslig bröllopsresa?