• jonnag­oranss­on
    Äldre 24 Aug 15:41
    1754 visningar
    2 svar
    2
    1754

    Maldiverna

    Jag sitter och letar efter företag som har bra specifikationer för vad som ingår i paketresor till Maldiverna, vi planerar att åka dit på bröllopsresa och vill gärna ha ett färdigt paket och ungefärliga priser. 

    Någon som har några bra tips?

  • Svar på tråden Maldiverna
  • Anpeca
    Äldre 5 Sep 16:39
    #1

    Hej, jag gifte mig 20 augusti och direkt dagen efter så åkte jag och min man till Maldiverna på bröllopsresa och det var helt fantastiskt underbart och så nära paradiset man kan komma! Jag kan verkligen rekommendera att åka dit! Vi bokade vår resa av en tjej som heter Karina på ABC Tours. Det är ju inte direkt billigt att åka till Maldiverna men det var helt klart värt det och man åker ju bara på bröllopsresa en gång.....

    Här kommer länken till den ön som vi åkte till:
    http://www.kuredu.com/

    http://www.abctours.se/pages/Vara_resmal/Maldiverna/Kuredu_Island_Resort-1468.html

    Priset beror ju såklart lite på hur man vill bo och hur länge man är borta. Vi åkte en söndag och kom hem på tisdagen en vecka senare vilket vi tyckte var ganska lagom. Såklart hade vi kunnat stanna längre men det räckte ändå gott och väl. Vi valde att bo lite lyxigt i en s.k Jacuzzi Beach Villa direkt på stranden och hade då en helt privat liten bakgård med en Jacuzzi som vi använde varje dag. Vi valde att ta ett All Inclusive paket och då ingår alla måltider och i princip alla drycker och jag kan säga att maten var helt fantastisk! 

    Vi betalde 22 800 kr per person för flyg, boende samt all inclusive. Som sagt mycket pengar men det var värt varenda krona!!!

     

  • hannah­sofia
    Äldre 15 Sep 22:01
    #2

    Vi bokade precis vår resa från Fritidsresor, ska bo på Meedhuuparu Island Resort. Tycker Fritidsresor är jättebra, enkel sida med massa information! Vi betalar ca 50 000:- för 14 dagar all inclusive.

Svar på tråden Maldiverna