• 80h

    bröllop utomland-tips

    vi funderar lite på att gifta oss utomlands o då bjuda med gästerna (ca 20stycken) är det någon som är något bra tips? inte för dyrt, så inte thailand. vad ska man tänka på när man gifter sig utomlands?

  • Svar på tråden bröllop utomland-tips
  • Emmie

    Vi gifte oss i Thailand (underbart)! Men vill ni inte gifta er i Thailand kanske Grekland passar bättre (endast 3½ timme att flyga dit). Ett tips är att kolla in weddingbykatarina.se

    Katarina (som arrangerade vårt bröllop i Thailand) har startat eget företag. Hon kommer bland annat att erbjuda bröllop i Grekland, det kanske kan passa er? Hon håller på att bygga upp sitt företag just nu men jag vet att hon precis kommit hem från Grekland och ska erbjuda bröllop där nästa år. Gifter man sig utomlands så är det oftast lite krångligare rent administrativt med papper som ska översättas, legaliseras, så det är bäst att anlita någon som hjälper till. Vi gifte oss på Arlanda innan för att slippa alla papper, det funkade bra också!

    Men, kolla med henne! Lycka till!

  • Jane

    Vilket land som helst passar faktiskt, det finns ju folk som gifter sig i alla länder Glad, Se bara till att ha allt angående bröllopet fixat innan ni åker dit, så att när ni landar på flygplatsen kan njuta!


  • sollid

    Vi gifte oss i Torrevieja, Spanien, där svenska kyrkan genomför vigslar. Allt går till precis som i Sverige. Kan varmt rekommendera det!


    Hör gärna av dig (via min blogg) om du har några frågor.


Svar på tråden bröllop utomland-tips