• Flower­dream
    Äldre 22 Aug 16:46
    2359 visningar
    9 svar
    9
    2359

    Hur gör ni som inte har så långt till lokalen från kyrkan?

    Som rubriken lyder.. om ni inte hade så långt mellan kyrka o gestlokalen gick ni eller åkte ni ändå bil, för oss kommer det vara MAX ca 600 m vet inte exakt, men tar 10 min o gå

    Är det för långt att gå lr kan man tvinga ngn att köra oss? :D

  • Svar på tråden Hur gör ni som inte har så långt till lokalen från kyrkan?
  • MagicB­ride
    Äldre 22 Aug 17:01
    #1

    Såg en bild på en annan brud här på BT där de gick tillsammans med gästerna med ett par spelemän i täten - såg riktigt mysigt ut!!


  • Fröken Emma
    Äldre 22 Aug 17:03
    #2
    MagicBride skrev 2011-08-22 17:01:17 följande:
    Såg en bild på en annan brud här på BT där de gick tillsammans med gästerna med ett par spelemän i täten - såg riktigt mysigt ut!!
  • Jag han
    Äldre 22 Aug 17:09
    #3

    Är ju alltid trevligt med lite skjuts i någon rolig bil. Vi hade också ganska nära, men vi åkte en gammal fin bil. Lite längre runda tog vi också för att alla gästerna skulle hinna ta sig till festlokalen för att välkomna oss.


    Men inget är ju fel! Går väl lika utmärkt med en promenad eller cykeltur :)

  • Flower­dream
    Äldre 22 Aug 19:20
    #4

    Ja en lite längre runda för att visa upp sig för byn här, kanske inte är ngn dum idé! :D

    Tack :)

  • Sirion
    Äldre 28 Aug 15:43
    #5

    Vi hade 1km till Festlokalen från kyrkan.

    Men vi åkte iväg med häst och vagn och mötte upp fotografen medan gästerna i lugn och ro tog sig till lokalen för att påbörja lite välkomstdrinkar.

  • Äldre 28 Aug 16:41
    #6

    Vi har 1 km mellan kyrkan och festlokalen men eftersom vi planerat fotografering efteråt kommer vi åka fin veteranbil till fotograferingen och våra gäster bussas till festlokalen då vi har ett höstbröllop och man inte riktigt kan styra vädret och inte vill att våra gäster blir blöta ifall att det regnar och även för att vi vill att det ska vara bekvämt för våra gäster!

  • Pyttsa­n
    Äldre 28 Jan 14:53
    #7

    Där jag kommer ifrån är det tradition med brudtåg, så vi kommer antagligen att gå. Om vi ska fotograferas, så kommer gästerna ändå att uppmuntras att gå och våra familjer kommer naturligtvis att samåka med gamlingarna och de gravida. Glad

    Läste om någon som gifte sig på vintern, de skulle ha gästerna att gå i ett fackeltåg till festplatsen-lät ju jättemysigt och stämningsfullt!

  • Äldre 28 Jan 15:01
    #8

    De där metrarna är ju precis lagom för vad man nu vill , alltifrån spelemän till att bruden kör brudgummen på packmoppe till lokalen, eller skottkärra...

    Det är ju bara fråga om vad man vill ha för känsla-spex eller högtidligt, flärdfullt eller glatt och glättigt. Viss roll kan ju val av klänning och föralldel muskler spela, ifall man blandar in sådant som skottkärror vill säga. Tungan ute


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • Äldre 28 Jan 15:04
    #9

    Många fina förslag, både med fackeltåg, spelmän och packkärreåkande brudgummar!

Svar på tråden Hur gör ni som inte har så långt till lokalen från kyrkan?