• bayliy­bride
    Äldre 13 Aug 07:32
    2337 visningar
    0 svar
    0
    2337

    Ursprunget till blomsterflicka brudtärna


    Flower Girl brudtärna ursprung: en symbol för onda änglar förvirrad


    Bröllop med tärnorna, pojkar, bestman och vaktmästare i konceptet kommer från en tro på att onda andar avundsjuk på lyckliga par kommer att undergräva parets bröllopsdag, bröllop, nya skador. Men om ett liknande bröllop klänning är det många som kommer att kunna förväxla spöken att skydda paret att slutföra vigsel. Därför, Brudklänningar i västra bröllop kommer bruden och brudgummen vara klädd i en klänning med den nya klänningen enhet. Och på grund av den antika västerländska uppfattningen att doften av blommor och kryddor för att skrämma bort onda andar, otur och sjukdom, så förutom bruden anläggningen bröllop blommor, tärnor måste också hand buketter.


    Bästa man går tillbaka till den anpassade vilda tider, när brudgummen ofta ta med en vän till bruden från hennes föräldrar kidnappade ut.


    Angel blomma flicka är en symbol för ondskan för förvirringen, Brudklänningar skulle han kasta blommor till bruden och brudgummen, önskar dem på vägen i det lyckliga äktenskapet. Dessutom i väst som gör att liten blomma klockor flicka hand för nya infallsvinklar, att sprida det onda spöken.



Svar på tråden Ursprunget till blomsterflicka brudtärna