• litennyfiken

    Kokerska i Göteborg till 30 juli?!

    Jag har lite panik!!! Vi ska gifta oss 30 juli och en bekant till svärmor skulle ansvara för köket. Hon har nu fått förhinder och... hjälp!

    Det kommer att vara cirka 60 gäster och 3-rätters. Förrätten är en soppa, huvudrätten oxfilé och potatis, efterrätt punchparfait. Och sen tårta och kaffe. Allt kommer att vara lagat dagarna innan, men under middagen ska olika rätter värmas upp, sockerärtor ska kokas, choklad ska hyvlas, såsen ska koka upp med smör och lite annat småpill. Det är alltså inga stora saker, men samtidigt mycket att tänka på. Dessutom är det naturligtvis en del gäster med specialmat.

    Festen kommer att vara i en ljuvlig lokal vid havet med ett stort industrikök. Planen var att svärmors bekanta (som är kostplanerare eller något dylikt och som har stor erfarnehet) skulle vara ansvarig i köket och instruera 6 bekanta som skulle servera, eller göra det som hon instruerade dem till.

    Nu har vi lite panik! Vi vill att maten ska vara perfekt tempererad, komma ut samtidigt till gästerna, fint upplagd osv. Och även om våra serverande bekanta säkert är duktiga och kommer att göra sitt allra bästa behvöer vi någon som kan ordna upp allt i köket! 

    Har ni några idéer? Jobbar du själv i storkök? Van att styra upp? Vet du någon som till ett rimligt pris skulle kunna vara intresserad? 
    Allt är av intresse!

    Tack på förhadn! 

Svar på tråden Kokerska i Göteborg till 30 juli?!