S2011 skrev 2011-06-10 12:33:29 följande:
Vi har valt att ha bröllopsmiddagen i festvåningen på ett hotell. Kostar oss 24700 kr.
I priset ingår: lokalhyra, städning, dekorationer, dukning, serveringspersonal, 1 glas bubbel, 2 glas vin (alt öl), 2 kaffe, buffé inkl 2 efterrätter samt tårta.
Om vi bestämmer oss för att lägga på avec också (velar ännu om det..) så landar det istället på 27313 kr.
När vi började räkna på budgeten var min blivande man väldigt inne på att hyra "tom lokal", catera på sidan om, hyra in personal, köpa alkohol i tyskland osv osv. Men efter vi hade räknat på detta och jämfört alternativen så visade det sig att det inte kostade så himla mycket mer att satsa på festvåningen, så så fick det bli :)
Vi räknade också på "tom lokal" och allt vad det innebär (catering, alkohol, personal, porslin, göra mkt själv m. m.) VS festvåning då allt ingår. Tror
t.om. att det nästan blev billigare med festvåning i slutändan. och det enda du behöver göra är att provsmaka menyn innan
I vårt ingick:
Lokal (i princip hela hotellet. Middag ute i ett partytält och fest inne)
Dukning
Personal
Brudskål
2-rätters + cupcake
3 glas vin (varav ett dessertvin)
Kaffe
Chokladpralin
Avecc
1 drink/ vin/ öl i baren
Vickning (korv m bröd)
Kommer inte ihåg exakt summa, men runt 800 kr/ pers och vi var 80 personer. Allt var super!