• jenast­rom
    Äldre 9 Jun 18:26
    10929 visningar
    3 svar
    3
    10929

    Tyresö slottskrog har gått i konkurs!

    Hej!


    Vill varna alla och berätta att Tyresö slottskrog gått i konkurs utan att meddela oss som bokat får middag/fest där! Skynda er att hitta andra lösningar! Vi var där idag för vi får inte tag på dem via telefon eller mail och då stod en lapp på dörren: Stängt tillsvidare. Vi fick detta bekräftat av de som arbetade på cafét på slottet.

  • Svar på tråden Tyresö slottskrog har gått i konkurs!
  • Aniara­4
    Äldre 9 Jun 20:23
    #1

    Dålig stil att inte meddela dem som bokat! De själva tycker säkert att de har större problem än så, men ändå, lite inlevelseförmåga borde man väl ha när det gäller något så viktigt (för dem det berör) som bröllop, eller?

  • sverin
    Äldre 14 Aug 11:49
    #2

    Hej, vi har startat en ny verksamhet på Tyresö slott med Bistro & Salonger med servering av lunch och middag, lokaler för konferens, fest eller bröllop!
    Ring 08-770 34 51 för mer information, eller skicka epost till info@tyresoslott.com, eller gå in på www.tyresoslott.com för att läsa om verksamheten och alla möjligheter som finns i västra flygeln!
     

  • Äldre 9 Apr 07:25
    #3

    Hej vi på Kumla herrgård har fått uppdrag ut av nordiska museet att tar över Slottskogen under sommar och lösa alla bröllop som kommer fram till slutet av september

    Hör av er om det skulle vara intressant

    info@kumlaherrgard.se

    087421907

    Hälsning Kumla herrgård

Svar på tråden Tyresö slottskrog har gått i konkurs!